![]() |
|
SONY V5800zdravím, je tu někdo, kdo mi pádně vymluví Sony V5800 s DVBS/2 tunerem a skylinkem vč. Crypto. Prí mají Večka paradoxně lepší sat tuner v porovnaní s Wečky nebo s Zetky. Nejsem zástance mnoha ovladačů na stole a Panas s dvbs tunerem se mi zdá bez karty drahý. Máte někdo skušenosti s přehrávaním medii s usb. Je mi jasné, že MKV nepudou, prí i MPEG4 je tabu. Ale sony mlží i informace ohledně MPEG2-TS v HD. Jedno jo, jindy ne, prí by to šlapat mělo. Dík |
ebpl7
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 36 |
![]() |
|
RE: SONY V5800Jen se zeptám ,jak případně budete řešit náhrávání určitého programu?Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
RE: SONY V5800nahrávání neřeším, pro mě nezajimavé. S bídou mám čas sledovat to co běží, ne ještě se vracet k něčemu co už bylo |
ebpl7
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 36 |
![]() |
|
RE: SONY V5800ja za rozumnejsie povazujem investovat do 5500 + nejaky STB (5500 je presne to iste ako 5800, len bez DVB-S tunera), co sa tyka tunera, tak mam prudky pocit, ze tuner bude absolutne totozny, co sa tyka V, W a Z modelov, a co sa tyka ovladacov na stole, aj to ma riesenie - uni ovladac, napr. od Logitechu (Harmony) |
sgi320
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 569 |
![]() |
|
![]() |