![]() |
|
Prosbička na montážníky - fakturaceZdar chlapy, měl bych na vás prosbu. Byl by někkdo z vás tak hodný a poslal mi na meil jednotlivě rozepsané položky které píšete na fakturu pro zákazníka včetně třeba smyšlených cen.Zákazník má komplet Mascom na 2 tv včetně kabelů i držáku. Bude se provádět pouze přidělání držáku( vlastní hmožděnky i šrouby), natahování koaxu, nastavení stb včetně nastavení programů. Dík můj meil netace@seznam.cz |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: Prosbička na montážníky - fakturaceTiež by ma to zaujímalo matlock@pobox.sk.dm800 diablocamlan
|
silvercord
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 332 |
![]() |
|
RE: Prosbička na montážníky - fakturacemyslím si a taky navážu na jednu pěknou diskuzi, kde jsi netace řekl:Dobře tak trošku jinak, když k nám přijedeš na vesnici a zeptáš se někoho, kdo tu dělá servis na pc, pošlou tě lidi ze 75% za mnou. Cestou ke mě uvidíš odlišnou parabolu od ostatních v této vesnici, nejen velikostí. Když už budeš stát mezi dveřmi a tím určitým člověkem se budu vybavovat co chce s tím pc, tak se i zeptá kolik chytám programů a na kolik by ho to vyšlo. Takže docházíme k jádru problému, já to lidem nevnucuji, ale oni to ode mě chtějí. Nejdál jsem byl dělat montáž v Londýně. zde celá diskuze https://www.parabola.cz/forum/topic-43607/2/ montoval jsi i v zahraničí, nechápu proč se ptáš na ceny účtované v ČR, v té minulé diskuzi jsi mě nepochopil, jde o to co dostáváš od státu, ne co mu platíš, prober se.. jinak otázka vlastních hmoždinek včetně šroubu může být v závislosti materiálu od 10 do 60-ti korun za vrtanou díru, nehledě na chemii, dále parabola jednorázově 500,- problém může být protahování kabelů, někdy je to spolkne nejvíc času z celé instalace, takže co vlastně chceš slyšet |
veris
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 233 |
![]() |
|
RE: Prosbička na montážníky - fakturace1.nastavení parabolické antény na požadované družice) ....xxx,-Kč + montáž antény a držáku zdarma (plátí se za odbornou práci+měřící přístroje,nikoli za utahování šroubků )2.demontáž par. antény a držáku sestavené zákazníkem...cca 300,- (musíte držet záruku na svoji práci)3.instalace kox. kabelu k zákazníkovi+ třeba 2 přechody přez zeď ...xxx,-Kč 4.předvedení nastavení par. antény u zákazníka na vlastním přijímači...zdarma.5.připojení přijímače zákazníka a automatické naskenování programu na přijímači zákazníka...cca 50,-Kč.6.setřídění programů dle požadávku zákazníka ...hodinová sazba dle možností zákazníka cca 200,-/h.7. doprava k zákazníkovi xx,-Kč/km . Zákazník má pojem o tom, za co platí. ;) |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 040 |
![]() |
|
RE: Prosbička na montážníky - fakturaceV tom Londýně jsem byl u kamaráda, takže to spravil kebab v Indické restauraci. Jinak je něco jiného dělat montáž jen tak pro známé a něco jiného je dělat montáž pro ostatní lidi.Co bych měl podle tebe dostávat od státu?, nechápu. Jinak se mi o položky připevnění držáku smontování a nastavení paraboly nastavení fokusu, nebo monobloku provrtání zdě, nebo zdí natažení koaxiálu nastavení stb seřazení programů bude to moje první montáž satelitního kompletu se záštitou prodejce satelitní techniky, který na montáž bude dávat záruku a který chce mít rozepsaný paragon včetně cen |
netace
![]() |
|
RE: Prosbička na montážníky - fakturacetakže sis přihlásil živnost ? |
veris
![]() |
|
RE: Prosbička na montážníky - fakturacezatím ne, budu to zatím dělat pro prodejce satelitní techniky, tedy pokud bude spokojen s mou prací |
netace
![]() |
|
RE: Prosbička na montážníky - fakturacevěřím, že spokojeni budou, po tom všem co jsi napsal jen tady na parabole, nejsi člověk co by někoho osral,ceny montáží nejsou předepsané, dej tam kolik umíš... každý člověk nemůže lézt po střechách a cokoliv montovat, je to někdy nebezpečný a drahý.. kdo si nemůže pomoct, pomůžeš mu, ale ne za bábovku i když je dobrá a jestli chceš držet záruky, tak se neboj slova podnikatel |
veris
![]() |
|
@RAFI007Zdar,trochu budu oponovat,nebot vhodne,dobre,stabilni a profesionalni uchyceni konzoly povazuji do jiste miry za odbornou a drahou praci.Pouzivam sadu bateriove HILTI za desitky tisic i s vrtaky,samozrejme,ze konzola lze namontovat i naradim narex:). Tudiz dam montaz a serizeni paraboly napr. za 1 500,- a montaz konzoly napr. za 350,-.Ale nerikejte to nikde,at neni ostuda. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Prosbička na montážníky - fakturacedělám za 5-ti kilo komplet a "nemám čas pro sebe" R^ |
papay
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
netacejaksi nechápu pokud děláš pro firmu tak se řídíš jejich ceníkem pokud děláš sám na sebe pak si tvoříš ceny sám víš co tam dáváš nebo ne?Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
papayto je ono,každý má svoji cenu,pokud máš nízkou,máš moc práce a vyděláš balík,pokud máš vysokou,máš práce málo a vyděláš stejný balík,ale za méně hodin,co je lepší,ať si zvolí každý sám |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 382 |
![]() |
|
RE: Prosbička na montážníky - fakturacevšetko potrebné si zákaznik zaplatí do posledného centu aj vrátane hmloždiniek a šrobíkov, potom samotná montáž pomocou meráku vyjde na 1 x TV 20 a na 2 x TV 30 euro, robím to len u nás na dedine a ľudia chodia sami za mnou, nemám žiadnu reklamu ani nič podobné,robím to popri hlavnom zamestnaní,nikoho do ničoho nenútim nech si vybere zákaznik sám.Niekedy k hotovosti sa utrie aj nejaká tá flaštička slivky. Práca z ľudmi a peniazmi je najhoršia robota na svete, to mi verte. ;)3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 159 |
![]() |
|
Fakturace1. Vyměření děr pro držák 4 ks 30 Kč 120 Kč2. Vyvrtání děr pro držák 4 ks 60 Kč 240 Kč 3. Zasunutí hmoždinek 4 ks 2 Kč 8 Kč 4. Nasazení držáku a utažení šroubů 24 Kč 24 Kč 5. Vysměrování paraboly 1 ks 150 Kč 150 Kč 6. Natažení kabelu 30 m 5 Kč 150 Kč 7. Vyvrtání 2 děr přes okno v omítce 30 Kč 60 Kč 8. Zapojení F konektorů 8 ks 10 Kč 80 Kč 9. Naladění družice 2 ks 100 Kč 200 Kč 10. Instalace rozpojovacího místa jako ochrana před blesky 2 ks 100 Kč 200 Kč 11. Sestavení favoritních kanálů 4 ks 50 Kč 200 Kč 12. Vyškolení obsluhy přijímače 2 ks 50 Kč 100 Kč Suma sumárum kompletum 1532 Kč Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 410 |
![]() |
|
RE: Prosbička na montážníky - fakturace:laughing:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Prosbička na montážníky - fakturaceno super, díky všem :) |