![]() |
|
vantagezdarvim vas,,cirou nahodou nekdo netusite,jak je mozne ,ze vantage 7100 a modul zetacam,joker, s kartou gital hraje uplne v pohode jen ct1 nema obraz,,pouze zvuk a hlaska program kodovan. jakmile dam kartu do ctecky,,hraje vse .cimpak to muze byt?dekuji za info honza :O |
john1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 229 |
![]() |
|
vantagea jeste bych prosil o jednu radu,, co zpusobuje na zobrazovaci v pozadi pruhy jedouci plynule dolu. pri propojeni pres scart,pres hdmi bez pruhu.nastaveni ve video vystupu jsem dal podle tv. ale i kdyz dam auto je to porad stejne pres scart kabel. dela to jak mascom tak vantage tak q-box.televize je panasonic 42 PA neco,uz nevim.kdysi jsem cetl ze ruzne kabely i ty hodne drahe s pozlacenymi konci jsou jen reklamni trhak,tak cim to je?? ze mi v pozadi behaj pruhy.pruhy behaji i na obyc prijmaci optibox ktery ma pouze scart . nechapu to. jinak tv je ok ,zadna chyba.dokonce to dela i popcorn a 110 a to o dost silneji kdyz si pustim nejaky soubor ve formatu avi.ba dokonce mam pocit ze cim dam dele se divam tim intenzivnejsi je pruhovani na obraze v pozadi. na tv mam nastaveno rgb a na prijmacich auto video vystup. budu rad za kazdou radu ,od kabelu az po ruzne informacni nastaveni.diky honza |
john1
![]() |
|
Modulmusí mít nahraný sw,tento nemám ale už to tady bylo./joker 1.17 ?/Stejné pruhy v pozadí na mascomu jsem měl s velmi levným scartem,/tenký s minim.stíněním/,kup s 2x stíněním-1cm průměr,/250-350kč/,nemusí být zlacený!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 915 |
![]() |
|
spykojo,mozna mas pravdu a kabel nestoji za nic,ale vetsinou pouzivam meke kabely aby se dali ohnout a nalamali scart vystupy.vetsinou ma kazdy prijmac pribalen kabel a pouziju ho. tim sw v modulu to asi nebude,protoze ty pruhy jezdi jak na diablu tak na origos mascom cryptoworksu twinu. ten joker jsem pouzival protoze prepina nejrychleji kanaly. je pravda ze mam nahran novy soft do vantage tak to zitra zkusim dat do druheho vantage s jinym softem a uvidim jestli to pujde stejne. pak tam jeste zkusim dat druhou kartu gital abych si byl jistej zda je to problem jen modulu. uvidime ,napisu to zitra. hodil jsem to sem ,protoze treba antonin byl docela mudrc a mohl by mi odpovedet presne kde je problem. jinak spyko diky za radu,objednam si tedy kvalitnejsi kabel s alzy a uvidime jak to pujde. ale mam dojem ze jeden scart s centimetrovym prumere, mam do jineho prijmace a hazi to pruhy stejne. nevim,uvidime.. diky R^ |
john1
![]() |
|
Zkusil bychradši aukro,jsou tam přijatelnější ceny!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 915 |
![]() |
|
spykoprosim te,vlezu na aukro a utracim jak blazen.jak to vidim vsechno se mi hodi,,no hruza.a s alzy si potrebiji koupit manualni prepinac na optickej kabel,,3 vstupy a jeden vystup.docela dobry i kdyz ovladac by se hodil :-/ ..a pak kabel na hdd,,taky dobrej . |
john1
![]() |
|
![]() |