![]() |
|
ferguson ariva A200_20091215_1.03B5_P.absJiž vyšel novy patch pro arivu , všechny změny jako od vyrobce + na hot birdu dekoduje programy teleitalia na frekvenci 11.727 , a možnost bloklovani emmZgemma Star H7s 4k
|
badi80
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 271 |
![]() |
|
re:teď jsem ho testnul,je O.K. zapínání a vypínání emm přes System ___Handle emm R^ R^ R^ ,pozor vyhazuje listu kanálů,třeba znova ladit ,dárek na vánoce via2- au :O |
over
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
overk cemu slouzi to emm a jakym prikazem tam nahraji z5 z flesky programy kdyz sem si to predtim zalohoval myslim dump prikazem diky :zombie: |
iq1
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 113 |
![]() |
|
re:eem-aktivace karty,tools_aktualizace přes usb_boot+... z flešky _XXX.abs a potom dáš start a čekáš cca 20sec,potom restart -naladíš kanály a :O R^ |
over
![]() |
|
to oversi me nepochopil jak nahrat soft to vim ale jedna se mi o to ze mam vlastni editaci programu kterou mam ve flesce i se starym sw tak ji chci zase prepsat z flesky do noveho sw ktery kdyz nahraju vsechny prog se smazou jedna se mi o to poslat tam jen tu editaci pr.tak chci vedet ktery ten prikaz se na to uzije |
iq1
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 113 |
![]() |
|
iq1Jdi na AB fórum a přečti si Bucharův projekt. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
to:iq1To ti nepovím ,mám to cca3dny,teprve to testuji,jak to budu mít v malíčku,tak se podělím o vědomosti,zatím _čest R^,třeba posurfovat po netu a pozjišťovat... |
over
![]() |
|
![]() |