![]() |
|
Technisat HD8Zdravím všechny příznivce tohoto povedeného přístroje.Tento přijímač mám propojen s ScanMasterem.Nyní jsem osadil do paraboly nový Quad.Problém je v tom,že po vypnutí přijímače,který je na 23,5 se mi anténa natočí na 19,2.Syn má v PC Skystar HD,a v tomto případě se nemůže dívat,nebo já musím mít přijímač zapnutý.Podotýkám,že všechny aktualizace mám v menu vypnuty.Nechápu,a proto prosím o radu a zkušenosti.Dříve mi to nevadilo,protože jsem byl na příjem sám.Díky za info. |
vaio
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8Žádnou radu bohužel nemám - TechniSaty obecně (nejenom ten zmíněný model) tohle prostě dělají... :-/Jedině pokaždý před vypnutím odpojit z TechniSatu přívodní koax (aby si to nemusel pokaždý šroubovat, tak se dá koupit i F-kovej rychlokonektor, kterej se pokaždý jen nastrčí). |
gespa
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 342 |
![]() |
|
Technisat HD8To není pravé ořechové,kamarád v menu udělal něco,už neví co,a parabola mu po vypnutí stojí na místě.To stejné jsem slyšel i od dalšího člověka,bohužel nikdo si nepamatuje,co kdo udělal,ale ve finále oproti mně mají úspěch. |
vaio
![]() |
|
RE: Technisat HD8Nevím to jitě,ale řešením je nastavit v aktualizaci softu a SFI satelitní pozici 23,5 místo 19. |
Dropsi
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 48 |
![]() |
|
Ještě upřesněníNejedná se o SFI kanál,ale aktualizaci nových programů ISPIRO.Tzn.změnit v menu-servisní nastavení-aktuaalizace ISPIRO,aktualizace softweru ze satelitu název satelitu z Astra 19,5 na Astra 23,5.Potom zůstává parabola po vypnutí přijímače na pozici 23,5. |
Dropsi
![]() |
|
Technisat HD8Tak mi svitla nadějě,ale hned zhasla.Všechny změny na 23,5,po vypnutí se vrací na 19,2. |
vaio
![]() |
|
RE: Technisat HD8Pro jistotu ještě jednou:NASTAVENÍ-SERVISNÍ NASTAVENÍ-AKTUALIZACE SEZNAMU KANÁLŮ-AKTUALIZACE-nastavit na VYP,KANÁL ISIPRO-POKRAČUJ-OK-SATELIT-nastavit na ASTRA 23,5.Exit. To samé u kanálu aktualizace SW.Teď jsem to ověřoval,funguje to.Jakmile změním satelit na Astra 19,anténa se po vypnutí otočí na 19 st.Podotýkám,že se jedná o Digit HD8 S.S SX možná problém. |
Dropsi
![]() |
|
Technisat HD8Vše jsem přesně udělal,bohužel.Škrábnul jsem ho do továrního nastavení,a vše nastavil znova.Teď čučí na pozici,ale při zapnutí blbec hlásí"otáčím na 23,5".V každém případě je to pokrok.Jinak já mám jen HD8S.Byla to první řada,kterou OMKO přivezlo. Jsem s ním maximálně spokojený,až na ten malý kiks.V každém případě, Dropsi VELKÝ DÍK ! |
vaio
![]() |
|
RE: Technisat HD8Poznámka, že máte "jen HD8S" není na místě,protože je lepší než SX.U této řady, alespoň dle vyjádření kolegy v práci, nefungují aktualizace sw.Přitom poslední aktualizace umožňuje bez jakýchkoliv úprav nahraný program na HDD přehrát a vypálit např. v počítači.Vlastním tento stroj rok a zatím bez závad. |
Dropsi
![]() |
|
RE: Technisat HD8...ešte lepšie je nastaviť v aktualizácii ISIPRO a aj v aktualizácii SW ako satelit ľubovolný USER x (napr. ja mám nastavený satelit USER 11). V managemente satelitov samozrejme USER 11 nesmie byť vôbec naprogramovaný na žiadnu polohu (nesmie byť na ňom "sejvnutá" nijaká pozícia). Potom pri vypnutí prijímača tento už s motorom vôbec nepohybuje.Tie frekvencie transpondérov som samozrejme ponechal a keď budem chcieť napríklad aktualizovať SW alebo ISIPRO - stačí jednorázovo prepísať ten satelit USER 11 na Astra 19,2E - vykonať čo treba a zasa všetko vrátiť na USER 11. |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
Re brgaAno,přesně tak to funguje.Pokud ale chci,aby po vypnutí "zaparkoval " na 23,5,nastavím tento satelit.Jinak souhlas. |
Dropsi
![]() |
|
RE:Technisat HD8Já ho mám taky cca.rok,celá várka tenkrát přišla do Brna,a odtud se přístroje rozesílali ostatním distributorům,takže jsem byl jeden z prvních abonentů.Jediné co mi chybí,je tabulka satelitů,kde bych si přímo zvolil určitou polohu.Jinak funguje naprosto bez problémů.Mám v něm dualcryrto se dvěma kartama,vše OK. |
vaio
![]() |
|
RE: Technisat HD8Re Dropsi:...dá sa povedať, že ak chceš aby po vypnutí motor niekde vždy "zaparkoval" tak to ponecháš ako satelit v aktualizácii pre ISIPRO a SW a ak chceš, aby ostal tam kde je urobíš tak ako som napísal vyššie. Re vaio: ...aká tabuľka satelitov, kde by si si zvolil určitú polohu ti chýba? Veď si priamo zadáš meno aleo polohu satelitu a motor tam smozrejme sám nabehne! |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
RE.brgaTak to jsem za celou dobu nezaznamenal,a nejsem sám,co to neví,nemůžeš to trochu víc rozebrat?. |
vaio
![]() |
|
Tabulka satelitů po lopatě.MENU-NASTAVENÍ-OK-NASTAVENÍ LNB-OK-POKRAČUJ-OK-AKTUÁLNÍ SEZNAM SATELITŮ-OK.Pokud chci přidat další polohy,zvolím PŘIDAT SATELIT,zadám název USER xy,polhu atd.Jednoduché,jak facka. |
Dropsi
![]() |
|
RE.DropsiToto všechno dávno mám,psal jsem,že mi chybí tlačítko,kde si ihned zobrazím tabulku se satelity,jak to má např.Humax HDCI2000,nebo Topfield 7700HDCI, a další. |
vaio
![]() |
|
![]() |