Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Aký príjimač DVB-T

Vraj od konca roka aj tu na východe Slovenska budene nať DVB-T na 64 K. Zaujíma ma, čo na dotarejšom zariadení a rozvodoch v rodinom dome treba inštalovať, t.j. kúpiť prijímač. Na streche mám širokopásmovú anténu so zosilovačom ASP-8 nasmerovanú na Dubník (vysielač Košice), výstup z tejto antény ide cez zlučovaš do zosilňovača DZS-10 (TesaMini)a z neho výstup cez rozbočovač do štyroch miestností s koncovou TV zásuvkou. Moja hlavná otázka: Stačí mi jden DVB-T príjimač ešte pred zlučovačom a DZS-10, alebo musí byť v každej miestnosti, pred televízorom. Do zlučovača pred DZS-10 mám zapojené výstupy zo satelit. prijímača a duál od DIGI-TV ale tie nie su teraz zaujímavé

TechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD

antonius
Registrace: 12/2007
Odpověď v diskusním vlákně

re DVB-T

pozri http://www.tpplus.sk/?p=p_62&sName=Ako-na-DVB-T

lacko9
Registrace: 2/2009

@ lacko9

Ďakujem za odkaz na zaujímavú stránku, no nerieši to moju otázku, či pre rodinný dom s mojím centrálným rozvodom treba satelitný prijímač ku každému televízoru, alebo jeden pred zosilňovačom DZS-10 Tesa mini

TechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD

antonius

RE: Aký príjimač DVB-T

tvoju otazku som si precital aj ja som z vychodu notak asi takto ak mas plazmu tak plazmi maju us vsebe dvb-t tuner ak mas obycajne telky ku kazdej musis dat box

jopo166
Registrace: 1/2009

antonius

Najskor sa pytas na DVB-T a potom spominas satelit (DVB-S) ,tak co vlastne chces?

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

je to jedno jestli se budeš koukat na všech telkach na stejný program tak jeden,jinač každa tv svuj přijmač

radakrtek
Registrace: 12/2006

Aký prijímač DVB-T

Vďaka jopo166 a radakrtek, vašej odpovedi som porozumel, že pri každom televízore budem musieť mať DVB-T prijímač, lebo z 5 inštalovaných TV prijímačov v dome mám len jeden aj DVB-T tunerom. A Blooddog čo chcem ? To čo som napísal a páni jopo166 aj radakrtek mi napísali. DVB-S spomínam v mojej poslednej vete, ktorí oni ju pochopili.
Ešte raz vďaka všetkým, aj Blooddogovi, no nepoťešilo ma to. Ešte ma napadla laická otázka - nie je v niekde v ponuke viactunerový DVB-T príjímač ? Vďaka za prípadné povzbudenie.

antonius

na ebay sa da vydrazit maly dvb-t priamo do scartu za nejakych smiesnych 14 €, jeden som kupil na skusku, uvidime ked pride

linomnc
Registrace: 12/2009

RE: Aký prijímač DVB-T @linomnc

Pre linomnc: Dobrá, povzbudivá správa, ale s otáznikom. Ja v miestnostiach mám klasické koncové TV+R zásuvky. To existuje kombinovaný ICE/SCART kábel s DVB-T tunerom? Upresníš mi tú burzu ebay ?

antonius

ebay

daj si vyhladavat dvb-t tuner, to staci. USB som kupil za 7 eur. alebo kukni tento link

http://cgi.ebay.com/Digital-DVB-T-HDTV-TV-Tuner-Recorder-Receiver-Adapter_W0QQitemZ250538708593QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item3a55454e71

linomnc

@ linomnc

Vďaka za informácie, aké máš skúsenopstí s platením za veci z USA ? Mám problém, ja neovládam angl. jazyk. Vyriešim to inak zať píska hokej na olympiáde, tak dostane domácu úlohu. Nie sú rozdielné techn. parametyre v USS ? Prajem Ti príjemnú nedeľu a Vianočné sviatky, i celej rodine.

antonius

vyzera to ze je to pre europu - pozri koncovku na adapteri.
podla mna to bude fungovat normalne, ono to chodi z hong-kongu, nie z ameriky. plati sa cez paypal, cinske obchody su podla mna velmi seriozne, nakupujem u nich uz dlho a nikdy nebol problem, ak som niekedy reklamoval, netrebalo posielat naspat, vratili peniaze formou kreditu

linomnc

pre linomnc

Budem Ti povďačný, ak sa so mnou skontaktuješ, potrebujem Tvoje informácie a rady, ponuky na ebay sú zaujímavé. Ďakujem a príjemné Vianoce.
antmik@post.sk

antonius

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra