Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

LCD-NORBERTOO,CES,SAXON.

Pane kolego SAXONE, kolik tříd ZD. máte ? Možná umíte číst,ale asi nevíte co čtete ! Vý jste mě napadl s STR1 a že jsem HD vysílání nevyděl.Jak je to dlouho co jste zde psal, že si jěště žádný panel nekoupíte - tak co ?!?! Já jsem kolegoj NORBERTOO radil - názor o TV k součastným vysílacím formátum a do hodnocení HD nebo FULL jsem nešel. To co bude za 5 - 10 let ???? Tak pro příště si vemte prášek na nervy nebo počítejte do 2O., nebo běžte smažit kapra s Přemkem Podlahou. Jinak podobně to zde od Vás i vůdčí jiným kolegům nebylo poprvé. To ve vší slušnosti. CES. R^

CES
Registrace: 4/2007
Odpověď v diskusním vlákně

CES

Když chceš někomu něco napsat, tak si to po sobě alespoň jednou přečti. Předejdeš tak možnému ztrapnění se. Ve vší slušnosti.

polulin
Registrace: 10/2007

CES

Tebe nikdo napadat nemusí, napadáš se sám a to velmi humorně.
O HD panelu jsem pouze to, že si ho koupim až mě bude lákat nějaké HD vysílání.
A to první bylo letošní TDF a atletické MS v Berlíně.

Příště nezakládej nesmyslná témata, která nikoho nezajímají...

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

To Saxom

Ano kolego, já si Tě vážím, ale někdy to od Tebe nesedí. Já nemohu za to, že to musíme někomu vysvětlit tzv. po lopatě a Ty to pochopíš jinak. Ale už dost těch osobních invektiv, to já si o proti jinejm ????, dotazům ne ok nedovolím a neberu. Jinak Ti přeji spokojené prožití Vánočních svátků a hodně zdraví v novém roce. A chlape jedeme dál,LIVE,LIVE. R^

CES
Registrace: 4/2007

RE: LCD-NORBERTOO,CES,SAXON.

viděl,nebo vyděl dvěma,češtináři....

kuldan
Registrace: 11/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra