![]() |
|
LCD-NORBERTOO,CES,SAXON.Pane kolego SAXONE, kolik tříd ZD. máte ? Možná umíte číst,ale asi nevíte co čtete ! Vý jste mě napadl s STR1 a že jsem HD vysílání nevyděl.Jak je to dlouho co jste zde psal, že si jěště žádný panel nekoupíte - tak co ?!?! Já jsem kolegoj NORBERTOO radil - názor o TV k součastným vysílacím formátum a do hodnocení HD nebo FULL jsem nešel. To co bude za 5 - 10 let ???? Tak pro příště si vemte prášek na nervy nebo počítejte do 2O., nebo běžte smažit kapra s Přemkem Podlahou. Jinak podobně to zde od Vás i vůdčí jiným kolegům nebylo poprvé. To ve vší slušnosti. CES. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
CESKdyž chceš někomu něco napsat, tak si to po sobě alespoň jednou přečti. Předejdeš tak možnému ztrapnění se. Ve vší slušnosti. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
CESTebe nikdo napadat nemusí, napadáš se sám a to velmi humorně.O HD panelu jsem pouze to, že si ho koupim až mě bude lákat nějaké HD vysílání. A to první bylo letošní TDF a atletické MS v Berlíně. Příště nezakládej nesmyslná témata, která nikoho nezajímají... On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
To SaxomAno kolego, já si Tě vážím, ale někdy to od Tebe nesedí. Já nemohu za to, že to musíme někomu vysvětlit tzv. po lopatě a Ty to pochopíš jinak. Ale už dost těch osobních invektiv, to já si o proti jinejm ????, dotazům ne ok nedovolím a neberu. Jinak Ti přeji spokojené prožití Vánočních svátků a hodně zdraví v novém roce. A chlape jedeme dál,LIVE,LIVE. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: LCD-NORBERTOO,CES,SAXON.viděl,nebo vyděl dvěma,češtináři.... |
kuldan
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 236 |
![]() |
|
![]() |