Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Servus TV - Sarah Brightman

Pro příznivce koncertů a v HD kvalitě přinese SERVUS TV koncert Sarah Brightman.
24.12.2009 | 22:35 Uhr
25.12.2009 | 00:10 Uhr
nJoyIt

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

koncerty na Servus TV HD

Tento víkend budou krátké vzpomínky na Live Aid v roce 1985/Queen,U2,Madonna,P.McCartney atd./ a koncert Erica Claptona.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

re=

na které družici je Servus TV HD?

over
Registrace: 7/2008

RE: Servus TV - Sarah Brightman

Astra 19,2E

On Air!

Saxon

Saxon: To byl nejlepší Live Aid koncert v celé historii.
Asi proto, že byl první.:-) Za účasti v lóži chvíli Bob Geldof a Charles s Di, byl to perfekní zážitek, co pamatuju.
Dneska 01:15 Live Aid 1/2, zítra ráno v 07:15 Live Aid 2/2.
Repete v po 00:30

http://www.servustv.com/

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka

meduzka

pamatujes, jak tenkrat Collins zahrav v Londyne, pak sednul do Conncorda a odletl do N.Y. kde pokracoval v hrani dal. ;) Ty koncerty na Servus jdou hned po sobe: L.A. 1/2 - Clapton - L.A. 2/2. Zrovna to hazu pres EPG do casovace. Rano to jede znovu. R^

On Air!

Saxon

jo,jo, mam celou tu parádu na dvd i s nezapomenutelným úvodem, ale jsem zvědav na podání v HD. Teď si užívám J.A.R. :-)

meduzka

No sakra, o to DVD bych moc stal. V te dobe mi bylo 11 a uz si toho moc nevybavuju.

On Air!

Saxon

DVD jsou dostupné na autorskému svazu neoblíbených souborech TPB.Jsou tam 4x DVD5, v DVD9 jsou pouze prvni 2/4, ale je to dostupne i normálně na zahr. e-shopech.Amazon určitě a má zajímavou cenu($18.99).
Přesto, začínají každoroční koncertové žně. Ke 3sat se přídává Servus TV. Na nic jinýho se v bedně o svátkách v podstatě koukat nedá.

meduzka

To:saxon

ja live aid 1985 komplet koupil u Popron ale uz je to nejaky pátek-bomba ija to videl live v Tv a to me bylo 30 roků R^

papay
Registrace: 12/2006

papay

Toto luxusní zboží je dostání také v ČR? Docela shock. Ale je to hodně zajímavá informace. A je i pravdivá, leč typicky mírně předraženo oproti Amazonu.

http://www.popron.cz/index.aspx?gotoId=352972

meduzka

EPG a realita

Servus TV je fajn stanice, ale s dodržováním časového harmonogramu v EPG si tedy moc hlavu neláme...

:)

On Air!

Saxon

saxon

Nic si z toho nerob,ked prepnem na stv3 tam skoro nikdy nesedi ani txt ani epg.Mozno mam smolu,ze vzdy len vtedy prepnem,ale mne to tak vychadza.Prepnem a nic nesedi...... :8)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

liquere

Ani by mi to nevadilo, ale když si chci nahrát ty krátký koncerty, které jedou akorát v noci a brzy ráno, tak se na to EPG spolehnout musim. Pochopitelně, že se mi nahrály uplné blbosti. Hlavně ten Live Aid mě zajímal, tak si ho holt koupim v Popronu. ;)

On Air!

Saxon

V tom pripade ano.Ono je aj tak skoda ,ze take veci davaju v noci.Servus tv ani vela ludi nepozera,mozno ani nevedia o nej,ved kto by obcas preskenoval satelit.Su ludia co nepreskenuju sat kym nezistia ze nieco vypadlo,potom len z nutnosti,alebo zavolaju servisaka ked si netrufaju.....

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

alespoň něco...

Nakonec se mi přeci jen krátký kousek koncertu Live Aid natočit poštěstilo. Je to moc hezká vzpomínka, určitě si koupim celé balení z roku 85.
Queen v plné síle, mladíci z U2, Sting a Collins z vlasama, Madonna s živou kapelou, pardálové Clapton, B.B King, sir Paul a mnoho dalších. R^

On Air!

Saxon

SERVUS TV/KONCERTY

Tenkrát jsem koncert sledoval na prog. ORF2 zachytitelný byl u nás na Svitavsku a to na kanále21 UHF(Jauerling)na amater. dělanou antenu něco na způsob síta +laditelný kanálový ant. předzes.

MONY
Registrace: 9/2007

re:

A nebylo fajně_ :lookaround:

over

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra