![]() |
|
@hdpeZdravím tě! 9.12. ses tady ptal ohledně sítě U:fon. Mám pro těbě (snad) dobrou zprávu. Po Novém roku,tedy někdy začátkem 2010 se plánuje pětinásobné navýšení rychlosti Chtějí jít na 15Mgbit/sec (oficiální speed je 3.10Mb/sec ,ale to je diskutabilní :-) ). A dokonce jsou v testování a ve spolupráci se sítí Vodafone.Novinek je mnoho,a když to vyjde na mobilní net s rychlostí 15Mg/sec by to nebylo vůbec špatné... Měj se fajn! :)_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
RE: @hdpeDiky za zpravu,jeste jsem ten modem ani nezapojil:)a tedy nezaktivoval sluzbu.Tak si jeste chvili pockam,to uz vypada slusne. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
není zač!a s těmi výpadky.Ano,když byl U:Fon "v záběhu",tak měl dost částé výpadky i při stahování,ale tedˇ už ůplně v poho.Ale jen malé upozornění.Pokud ho necháš(net) zaplý a nic neprovádíš,tak se cca po 15-20 min sám od sebe odpojí.Pak se prostě musíš znovu připojit-což není vůbec těžké :))) Jinak pokud si na netu "aktivní" odpojení nehrozí... Měj se fajn a doufám,že to brzo zrychlí. Dost cestuju a prostě mi tohle vyhovuje a s tou rychlostí 15Mb/sec by to bylo už fakt super!_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
RE: @hdpeUfon je strašně v pohodě rychlost 3,6 kb/s no neberte to :lookaround: |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
@netaceno,tak to uvádíš "rychlost" při aktivní FUP.Bohužel je tam tohle omezení,pokud přetáhneš 2Gb-za týden.Pak ti rychlost FUP srazí na klasickou "pevnou linku" ale jen při stahování souborů :-( O tom jsem už také psal.Ale také o tom,když vše funguje jak má,tak cca 120Mg cd (hudba) není problém stáhnout cca za 10min.Osobně to mám vyskoušeno..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
RE: @hdpeTak já mám ověřeno z jednoho měsíce funkční maximálně jeden týn rozkouskovaný na celý měsíc, jinak stálé výpadky a nejvyšší rychlost cca 56kb/s. Most a okolí jen u známých. |
netace
![]() |
|
@netacehmmm,tak tam to teda pěkně "ojebávají" a určo bych s tím něco dělal. Mne to fičí 120 max 140kb/sec. Tady skutečně žádné výpadky nemám.Ani kamarád,který ho používá také o žádných výpadcích nemluví... Uhersko-Brodsko... Díky za info,aspoň víme,kde to jede normálně a kde to stojí za prd._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
RE: @hdpeS takovou rychlostí by mě trefil šlak. :)))Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: @hdpeNejkrásnější je třeba stahovat 8 mb soubor 45 minut a když už máte 92% tak se sekne a je konec stahování. Jak píši prostě neberte ten šmejd, když je to připojení tak levné |
netace
![]() |
|
@ Tomik535no vidíš,ale já to nemám na stahování.Potřebuju to prostě v terénu a to je zcela dostačující.Jinak mám doma ADSL-router Well-super.Rychlost okolo 100mg/sec..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
BTWRychlost připojení 100Mg/sec-pochopitelně... :))_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
RE: @hdpeU ADSL 100MB/S to je blbost, těch "100Mg/sec" jak píšeš tak to je rychlost mezi tvou síťovou kartou a routerem. Pochybuji, že máš doma router který umí přenos dat 1Gb/s. Jinak aktuální nabídky http://www.dsl.cz/adsl-internet/qs/rychlost-8 |
netace
![]() |
|
RE: @hdpe:))) Není co dodat.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
jejda!chybička se vloudila.To jsem psal včera v jedné Restauraci a už bylo nějakí to pivko... :laughing: Pochopitelně to není 100,ale 10Mg/sec. Ani jsem si toho nějak nevšiml :)))_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
RE: @hdpe10megagramů/s, stále to smrdí pivečkem.. :scared:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
![]() |