![]() |
|
Plazma+mrázAhoj všem,dnes mi přivezli novou plazmu full HD od Sama. Potřebuji ji schovat do Vánoc v garáži, kde je nyní asi -3 stupně. Nemůže se plazmový displej mrazem poškodit? Díky za vaše zkušenosti. |
George2
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
RE: Plazma+mrázja si také dačo schovávam u suseda a tu potom je možné aj úložné vypiť R^4°W/1°W/5°E/13°E/19.2°E/23.5°E/28, 5°E Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekto by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel
|
hujer23
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 688 |
![]() |
|
George2Kdyz vis, ze tam je pod nulou, tak proc ji tam proboha budes davat? hujer23 odpovedel spravne :)Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC
|
pavsla
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 509 |
![]() |
|
RE: Plazma+mráz@George2 vzpamatuj se |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
RE: Plazma+mrázNeNe v žádném případě.Dej domů,třeba do šatníku,nebo k rodičům.dm 520m,dm two.....
|
mrakodrap
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 336 |
![]() |
|
RE: Plazma+mrázI když proč ne,ale musel by jsi ji nechat delší dobu v teple než ji zapneš.Zkušenosti s tím moc nemám.Raději ta slivovice. :)))dm 520m,dm two.....
|
mrakodrap
![]() |
|
RE: Plazma+mrázDíky za rady,ale krabice se 127 se těžko před rodinou ukrývá. Ale soused mi nabídl pomoc (vč.slivovice), takže ji k němu převezu. |
George2
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
RE: Plazma+mrázSupeeer,ať žije slivovice R^dm 520m,dm two.....
|
mrakodrap
![]() |
|
RE: Plazma+mráza myslíte, že ty kamiony a kontejnery na lodích, kterýma to převáží, jsou vyhřívané? ;-) |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: Plazma+mrázProtože uvnitř plasmy nepředpokládám vodu v kapalném skupenství(jediné, co mě napadá - může zmrznout elektrolyt v kondenzátorech?), nevidím moc velký rozdíl mezi +5 a -3 st C.Akorát to bude třeba nechat hoooodně dlouho odrosit před zapnutím. Nejlépe tak 24 hod. Jinak třeba mobily se nosí běžně od -20 do +40 a nikdo to neřeší a to ani přechody ze zimy do tepla. |
HaryFotr
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 156 |
![]() |
|
davidkrizSkladovaci teplota je udavana u plazem ruzna, treba -10 stupnu; proc by si ji ale mel George2 zbytecne davat do mrazu, kdyz ma moznost souseda? Pak by stejne musel s TV pred zapnutim par dni pockat v teple, kondezance je je potvora...Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC
|
pavsla
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 509 |
![]() |
|
RE: Plazma+mrázUskladnění v garáži je možné, mráz nevadí.Tv tím nepoškodíš. Jen před zapnutím je nutné ji nechat ohřát na pokojovou teplotu (dostatečně dlouho, 2 hodiny nestačí, spíše 6-8!), aby nedošlo ke kondenzaci uvnitř Tv a k následnému poškození.Logistické sklady nejsou často ani temperovány... |
Bloud
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 398 |
![]() |
|
RE: Plazma+mrázjednoznacne do tepla, chcem vidiet ze budete cakat 8 hod po najdeni pod stromcekom kym sa ohreje na pokojovu teplotu. :))) |
jukon
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 577 |
![]() |
|
RE: Plazma+mrázPřijde mi to překombinované. Klonil bych se k většině lidí, co si koupí k Vánocům TV a zapojil bych ji okamžitě, ať si ji rodina využívá po celou dobu volna kolem Vánoc. Můj názor. |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
RE: Plazma+mrázPod stromek dej prázdnou krabici. Překvapení bude o to větší. |
johny111
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
RE: Plazma+mrázOsobne bych asi nevydrzel cekat do vanoc a vybalil ji hned!VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8
|
flukes
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
RE: Plazma+mrázTaky bych nečekal do Vánoc. Nechci nic přivolávat, ale co když po zapnutí nepůjde, potom budete mít svátky zkažené, protože to nevyreklamuješ do druhého dne |
gray
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 92 |
![]() |
|
![]() |