![]() |
|
DMR-EX79EPZdravim pánové,může se prosim ozvat někdo, kdo tento DVD/HDD Rekorder vlastní? Známý mě oslovil že si hodlá tento model koupit, jedinou věc která mě zajímá, je korektní činnost EPG na tomto výrobku. Přehlednost, česká diakritika, návaznost na Timer. I na oficiálním webu Panasonic se o EPG na tomto výrobku nic nedozvim... Díky za každý přínosný příspěvek. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: DMR-EX79EPhttp://www.digilidi.cz/recenze-test-panasonic-dmr-ex78ep-letosni-spicka-mezi-rekordery- predpokladam, ze ked EPG funguje (aspon podla recenzie) spolahlivo na ex78ep, obdobne to bude aj na ex79p - toto je tiez pomerne slusna recenzia (http://www.trustedreviews.com/home-cinema/review/2009/04/05/Panasonic-DMR-EX79-DVD---HDD-Recorder/p1), netyka sa vsak modelu urceneho pre EU |
sgi320
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 569 |
![]() |
|
sgi320Díky, vypadá to dobře.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
to SaxonAk chces vediet viac o DMR, napis na fixinella (@) gmail.com :8) |
vettriano
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
nechci prudit,aletothle má být "letošní špička"? Vždytˇ tou samou výbavou a možná i dokonce lepší disponuje Pioneer DVR 560-HX. Má špičkový obvod VQE10 - unikátní technologie Pioneer.Mám ho cca rok a půl(což byla ůplná novinka). Má sice jen 160Gb oproti 250Gb(Panáč) ale to neberu moc v zřetel.Hlavní je pro mne obraz.A naopak en Pan trošku pokulhává v pálení na DVD-DL(dvouvrstvá)-prý to tam není vše ok. Na Pinckovi už několik dvouvrstvývch vyškvařeno a ůplně v poho (atˇ "plusková nebo mínusková)...Ale přece má jeden nedostatek,to ano a to v citlivosti Dvb-T,která není nějak oslňující,ale co už...._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
RE: DMR-EX79EP79-ka neni Top model. Na toho Pionnera kouknu rano, stejne tak ten mail. Diky vsem za pomoc.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
navíc máŠpičkový obvod VQE10 - unikátní technologie Pioneer což je znát hlavně co se týče po obrazové stránce.Jde nastavit několik módů pro nahrávání - mysleno tak,že při nahrávání z Analog Tv lze nastavit 3 druhy obrazových filtů (digitální,blokový a "specifický".Jas a kontrast nemusím ani říkat,to je automatika ale také hloubka černé,síla bíle atd atd.To vše je pak vidět i při vypálení dvd..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
jamess96nazov recenzie zodpoveda obdobiu, kedy bola robena - rok 2008, ale to len na margo ;) |
sgi320
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 569 |
![]() |
|
![]() |