![]() |
|
UNI DO EMGETON UNIVERSAL REMOTE C1 + OPENBOX 810Zdravím, nenasměroval by mne někdo jaký kod zadat do tohoto ovladače pro Openbox X810. Případně alespoň k jaké komerční značce by to mohlo být podobné?Děkuji |
bado
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 96 |
![]() |
|
RE: UNI DO EMGETON UNIVERSAL REMOTE C1 + OPENB...kúpil som z ludla ;) URC za 9 eur,má funkciu načítania kódov z iného,tak som sa troška pohral a fachčí.Skúšal som na 3 roznych univerzáloch,no tú 810 mi nenašiel ani jeden. :8) |
A014
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 201 |
![]() |
|
RE: UNI DO EMGETON UNIVERSAL REMOTE C1 + OPENB...Nekoupím si nic v Lidlu, protože jsem si koupil emgeton C1 v Globusu :)))Teď s tím trochu zápasím. Zkoušel jsem přednastavené kody pro SAT, a sem tam se něco chytne, ale je to zmatené. Takže teď mu cpu kody ručně a vypadá to dost nadějně, TV SHARP se celkem chytla na standardní kod, ale jen základní funkce. |
bado
![]() |
|
RE: UNI DO EMGETON UNIVERSAL REMOTE C1 + OPENB...rozbilo sa mi diaľkové a po prečítaní rád na openboxfore som natešený kúpil C1, len malá chybička ak nemáš pôvodný ovladač tak openbox s týmto ovladačom nerozchodíš , musíš mať originálne DO a naučiť ho kaźdé tlačítko. musiš si dať DVB zariadenie a jeden z týchto kódov 054, 070, 088 alebo 326, a potom naučiť C1 každé tlačítko, niekedy si to zapamätá až na 15 krát. Naučil som ho všetky tlačítka. Tak veľa trpezlivosti. |
PEPE8989
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
RE: UNI DO EMGETON UNIVERSAL REMOTE C1 + OPENB...To s tím 15x to je normální? Protože naučit to jde , jen jsem měl problém s tlačítkem kanal+, to mě nechtělo chodit, ale potom se to nějak chytlo. Ptám se proto, že jsem to včera koupil, a nesvítí mi některé segmenty hned na prvním znaku, tak to půjdu mezi vánoci vyměnit.Tak jestli tam není ještě nějaký jiný problém. Ale v podstatě jsem s tím celkem spokojen. Dneska ještě budu učit multimediální centrum, já naštěstí mám všechny DO funkční, jen chxi udělat pořádek. |
bado
![]() |
|
![]() |