![]() |
|
EPG u Ferguson FK 7900Zdravím všechny nemáte někdo nahodou zkušenosti s fergusonem FK 7900 konkrétně by mě zajímalo EPG, zkoušel jsem ho na svém přijmači s kartou CS link, ale EPG se mi zobrazovalo dost divně, ukázal se jen právě běžící pořad a zbytek byl prázdný...:-( nevíte jak tenhle problém vyřešit??? Předem dík za odpovědi :8) |
denniy
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
RE: EPG u Ferguson FK 7900MENUNastavenie Systemu? |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: EPG u Ferguson FK 7900Skynett: nechapu co tím ted myslíš, nejsem zrovna profík ohledně těhle vychytavek tohle je muj první satelit takže nejsem tak zběhlej ale docela by mi pomohlo to vysvětlit nějak laicky jestli víš v čem je problém, byl bych ti moc vděčný.... |
denniy
![]() |
|
RE: EPG u Ferguson FK 7900niekde v nastaveniah sa to da nastaviť aj na tyždeň len to musíš v tých tabuľkách pohľadať. |
skynett
![]() |
|
RE: EPG u Ferguson FK 7900ok hned o vikendu jak na to budu mit čas tak to zkusim pohledat a pohraju si s tím.... snad v tom nebude žadná jiná zrada.... :lookaround: |
denniy
![]() |
|
RE: EPG u Ferguson FK 7900pri prijímači by mal býť aj jeho manuál, aj tam by sa to dalo najsť. |
skynett
![]() |
|
RE: EPG u Ferguson FK 7900jj ten sem ted prostudoval, ale je docela stručnej a není tam ani pismenko o tom že by se to dalo nějak nastavit na nějakou určitou dobu..... :-/ |
denniy
![]() |
|
![]() |