![]() |
|
Opticum 7300L 2CXPlus - audio problem over HDMIDnes som sa stretol s tymto problemom:po zapojeni STB do LCD (Philips) cez HDMI a nabootovani boxu obraz aj zvuk ok, akonahle sa pomocou DO prepne kanal, tak zvuk nefunguje, obraz je ok, po opatovnom nabootovani boxu ide zase aj obraz a zvuk, po prepnuti kanalu opat zvuk vypadne, tento problem nevznika pri prepojeni SCARTom, logicky mi to vychadza na problem so softom, mate iny nazor ? este jedna poznamka - na druhom rovnakom boxe, ktory je pripojeny k inemu modelu LCD (Sony) a obsahuje rovnaky soft, tento problem nevznika (boxy su prepojene RS-232 ako server-client), pripadne poradte nejaky osvedceny soft pre tento model STB, dakujem |
sgi320
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 569 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: Opticum 7300L 2CXPlus - audio problem over...ja idem stromcek pozriet zajtra, aspon cez sviatky si treba spravit pohodlie ;) ja zatial stale fungujem na Asus MK241H, je to 24-palcovy LCD monitor, po novom roku zakupim asi 40PFL9704H od Philipsu, povodne som uvazoval o 46-palcovom Sony (bud Z5500 alebo X4500), ale ten Philips ma presvedcil a 46-palcov naozaj do obyvacky nedam tak, aby to vyzeralo slusne, koniec-koncov, aj ten susedov 37PFL8404 mi dodal odvahu ist do Philipsu (samozrejme po apgrejde FW), potom este zainvestujem do Dreamboxu 8000 a budeme kompletne vybaveni, momentalne je prioritou kamera (kedze cakame prirastok do rodiny ;) - to este asi stihnem ako vianocny darcek (myslim kameru, nie maleho), tam som si vybral Canon Legria HF-S10, jo, a este uvazujem o takom malom NAS, napr. od QNAPu, ale vsetko nejde naraz ;) a vsetko je to len materia ;) su aj dolezitejsie veci v zivote ;) |
sgi320
![]() |
|
RE: Opticum 7300L 2CXPlus - audio problem over...Jj, teď už je to pohoda, malý jde za půl roku do školy, ale když si vzpomenu na ty probdělé noci s nošením na rukách, tak si říkám už nikdy více.....i když, nikdy neříkej.. ;) Telku zatím nechci, klukovi ty mazanice zatím stačí crt a já stejně furt čučím v pracovně, proto jsem pořídil ten monitor. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Opticum 7300L 2CXPlus - audio problem over...no, mna to nosenie na rukach este len caka ;) ale ak mam byt uprimny, celkom sa na to tesim ;) neviem si predstavit nic krajsie ;) no a co sa tyka TV, tak tiez by som uz rad ten monitor presunul do pracovne, vyhodil toto 22-palcove CRT od Philipu a zariadil si obyvacku tak, ako sa patri (najskor si to vsak musim navrhnut, vymodelovat v 3D a dodat stolarskej firme) |
sgi320
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |