![]() |
|
dvb-t ZA, zaxytili ste nieco este?skusal a podarilo sa vam este zachytit dvbt v ziline? ja to skusam a nic. ja mam v lcd zabudovany tuner a ktoru krajinu vybrat pri vyhladavani? mam tam ceska republika, francuzsko, nemec,.....ostatne. dik |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
RE: dvb-t ZA, zaxytili ste nieco este?Pokial sa ti nedari najst signal na K68,tak asi este nicČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
Pozritu: https://www.parabola.cz/forum/topic-43815/ |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: dvb-t ZA, zaxytili ste nieco este?a kedze to chcu do sviatkov spustit,tak predpokladam,ze 23.12 to nabehne aj s programamiČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: dvb-t ZA, zaxytili ste nieco este?Jasne, ale možno už aj skôr, v pondelok, v utorok alebo v stredu to asi spustia, teraz cez víkend sotva. |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: dvb-t ZA, zaxytili ste nieco este?to zalezi od toho,kedy budu podpisovat zmluvyČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: dvb-t ZA, zaxytili ste nieco este?ja som kdesi cital ci pocul ci sa mi to prisnilo, zevraj towercom povedal, ze 22. decembra to pustia |
linomnc
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 279 |
![]() |
|
RE: dvb-t ZA, zaxytili ste nieco este?Uvidime...povedal slepy pred tym,ako zjedol otravu na potkanyČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
dnes reklama naJOJ-ce,že Vánoce s Dvb-T a tam číslo na týpka,který má prodávat antény ... Tak uvidíme s čím příjdou a pokud to tak bude..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
RE: dvb-t ZA, zaxytili ste nieco este?Ta reklama uz ide hadam od zaciatku decembraČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
jeto možnéale nějak Reklamy nesleduju :laughing: až dnes jsem si toho všimnul a teoreticky to vypovídá o tom,že by to mohli do Vánoc spustit.Mám přímý výhled na Velkou Javorinu a tak by to tady mělo šlapat "na kus drátu" ... :laughing:_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
ReklamyAni já reklamy nesleduju, ale přesto jsem si všiml "reklamy", že na Joj (pouze na JOJ !!) budou vánoce BEZ REKLAMY. Aby to nebylo jen tak - vánoce bez reklamy Vám přináší LIDL :-)). |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 139 |
![]() |
|
![]() |