![]() |
|
OPENSAT 9900HDPVR LANZdravím. Má niekto skúsenosti s týmto príjímačom. Potreboval by som typ hociakého SD prijímača ktorý je kompaktibilný cez LAN a dá sa zdielať.Dajaké lacné riešenie. Väčšinou si ľudia kúpia nové LCD a zostane im TV ktoré chcú v inej izbe používať ale nepotrebujú tam HD prijímač. 1ks SKY Link karta. |
notabene
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: OPENSAT 9900HDPVR LANja mám skúsenosti, mám ho momentálne už týždeň v reklamácii v ab come, a to dúfam že sa mi do vianoc ohlásia že je hotový.ale wwwe ked tu bude tak sa ti určite ozve, ten ho má bez problémov, to len ja mám asi šťastie vždy na poruchové stroje. :laughing:3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
RE: OPENSAT 9900HDPVR LANJo kamo,co by si chcel vediet?Celkom ujde tento stroj,zatial som spokojny,az na par chybiciek,ale uvidime ci nas prekvapia technici. ;) :)Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
s čím sa dá zdielať. Niečo jednoduché ,LAN.Nazdar wwwe. S čím by sa to dalo zdielať cez LAN. V ABC-ku hovoria len s tým čo som kúpil.Myslím si že ide o biznis.Verím tomu že sa to dá s niečim lacným spojiž cez LAN a urobiť s jedného server. Hľadám niekoho komu to fičí. |
notabene
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
![]() |