Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

HD přijímač s nej.obrazem?..alespon subjektivně

já navrhuji TofieldyHD:)
dik

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HD přijímač s nej.obrazem?..alespon subjek...

:laughing:
Teď mi zas volaj nějidě pětka! (Cinema)

Už se chystám na únor..nějidě pětka i trojka!!

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

:laughing: :laughing: tomu nevěřím :8) protože při proladění nova cinema si určitě udělal i novu R^

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui
Registrace: 1/2006

Jasný, ale těm co dosud ne? ;)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Jasně, bij to po hlavě-jinak to nejde :laughing:

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui

@Saxon

Na Štědrý večer to vidím na hrachovou polévku a hlívový nebo penízovkový guláš s chlebem. Mňam. R^

125/140cm = (80E - 37,5W), 95/105cm = (36E L/R), 2x LNB Invacom, Color Super 92 Emme Esse, Teroz 434. Pokud chcete přežít doktorské studium, nesmí se váš školitel nikdy dozvědět, že vůbec existujete.

D2MAC
Registrace: 8/2004

D2Mac

Já kapra prostě mít musim. Zítra jedem s tátou a strejdou ke známému sádeckému, kde každoročně vlezem se sakem do nádrže a jsme ponecháni na půl hodiny osudu...
Jsou tam kapři, amuři, štiky a občas malý sumci.
Pak jdem na čaj s rumem a kecáme až do večera o všem možném.
Zítra mě vlastně čeká u sádeckého i přeskenování nového TP 12070H.
Tyhle tradiční akce mám na vánocích asi nejraději. :8)

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

kapr

Já kapra taky musím a rybí polívku - ta je nutná, je to velká dobrota! Ve včerejších Lidovkách píšou o nedostatku kapřích vnitřností na českobudějovicku! Každý prej chce kousek kapra avnitřností ze tří!

knawi
Registrace: 3/2007

Vždyt jsou to blázni. Na vlastní oči jsem viděl, jak ještě před otvíračkou stáli lidi frontu na pajšl.
Skoro jako za bolševika... :))

On Air!

Saxon

saxone Ty musíš být ohromnej pohodář co si dokáže užívat života tak jak to je a radovat se z drobností a maličkostí takový lidi mám rád !!
Jinač když vidím ty lidi jak se za něčím stále ženou a perou v obchodních řetězcích o mouku a místo na parkovišti tak je my z toho šoufl se--re my to.
ted jsem byl 2 dny v Německu klasická ta jejich atmosféra,pohoda,debautijí popíjejí.
Pak se vrátím sem do "komunismu" kde se pořád lidi o něco perou v regálech a žijou v tom že už to nikdy nebude a musí toho koupit co nejvíc do zásoby....
No je to v nás no..
Hezký svátky všem

pat
Galerie: pat

To máš pravdu pate. Pohoda na vánočních trzích v Rakousku a Německu je hmatatelným důkazem toho, jak se odlišujeme v tom důležitým - v chování k sobě navzájem. Kdoví, jestli aspoň děti budou jiné, jestli jsme je "nenakazili" příliš.

knawi

pat

To přišlo s věkem, dneska jsem jel z montáže od Krumlova a musel jsem si zastavit a pokochat se pohledem na Kleť.
Každej hřeben lesa jinak zasněženej, kotvící lana od stožáru, které nadherně osvětlovali paprsky od slunce...
I na obyčejný fotce by tohle muselo být patrné jako 3D.

Dřív bych si toho ani nevšiml.

Jo, k té montáži dneska:

V lese nad Větřním/cca 15km za Krumovem na Lipno/ jsme dělali zákazníkovi internet Tooway. Venku bylo -18 st.
Kabel Cavel ztuhlej jak laminát, ocelové matky jsem ani v ruce necítil, hliníkovej žebřík měl snad -50st...
Ale signál z Hotbirdu jak víno. :)

Zítra jedu ještě na jeden kšeft a pak až po Novém roce.
I Tobě hezké svátky.

On Air!

Saxon

knawi

no nevím jak to bude těma dětma když vidím kam se to ubírá já ty svoje 2 holky vychovávám/al si myslím dobře ta jedna už je téměř dospělá a stejně si myslím že to není ono že jsou zase uplně jiný..zase až moc flegamtický a všechno mají na háku to taky není dobře..no uvidíme hlavně to zdravíčko..
Já jsem ve stavu jak popisuje Saxon to co my dřív bylo jedno a šuma fuk a nikdy by mě nenapadlo že i ta maličkost my muže zajímat tak dnes se jí všímám a vlastně poznávám jak i taková blbost je krásná a zajímavá ale to mají asi všichni postupně s věkem...
cau

pat
Galerie: pat

pat

To víš, že je leccos zajímavý i "ve věku". Nechci ti ovšem přidávat roky, jsi podstatně mladší. To, že jsou děti jiný, než rodiče, je normální a správný. A jak píšeš, důležitý je mít ve výchově dobrý svědomí.
Přání k Vánocům ještě odložím, ale popřát ať jste všichni v pohodě, můžu už teď. R^

knawi

Také se připojím pod myšlenku pokud možno klidných, skromných a pohodově prožitých Vánoc. Ať se Vám daří a nikam nespěchejte, zejména na cestách.

125/140cm = (80E - 37,5W), 95/105cm = (36E L/R), 2x LNB Invacom, Color Super 92 Emme Esse, Teroz 434. Pokud chcete přežít doktorské studium, nesmí se váš školitel nikdy dozvědět, že vůbec existujete.

D2MAC
Registrace: 8/2004

Saxon

:-)))))))))))))))))))))))) ano ,správně jsi usoudil,že je to volnější téma:-))) tak ted k věci: kapr ,salát a rybí polévka :))) :))) :))) :))) :))) R^

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007

Tak to je jen základ,věřím že těch chodů o vánocích budete mít více.Hlavně pozor na kost a na žlučník(becherovka by měla být po ruce a proházený výjezd pro auto,co kdyby.)To víte,to je nás starších,pesimistický optimismus.Hlavně zvolněte práci,na střechu už nelezte(je tam kluzko) a makat až po Novém roce(snád se trochu oteplí,kdo musí v tomto mrazu montovat,to musí být hrozné.Práce není zajíc-neuteče i když peníze jsou třeba pořád)A´t se daří,pěkný den,pěkné svátky a pěkný a pohodový příští ROK. :) :) :) R^ R^ R^

zzaner
Registrace: 9/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra