Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

skylink karta

ahoj chci se zeptat jestli po prvnim vlozeni karty muzu kartu vytahnout a treba zasunout do jineho prijimace..mam totiz dva a nece se mi je prepojovat a tak raz mesicne bych rad kukal na jinem prijimaci..bude karta fungovat takhle? je to jedno jestli ji tam 100x zasunu a vytahnu? dik

bibinko
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Nedělej to

Prosímtě to nedělej,karta se ti zablokuje a bude z ní pouze škrabka na okna

LNB/SG2100/Amiko Viper 4K51

Jirka 3
Registrace: 1/2006

RE: skylink karta

Řekl bych, že při hodně častém vyndávání se karta (nebo čtečka) může poškodit. Ale to asi musí být víc jak 100x. Otázka je, jestli není lepší oba přijímače propojit nebo koupit druhou kartu.

powery
Registrace: 12/2008

bibinko

Pri instrukciach ku karte mas napisane aj take nieco,ze kartu nemas stale vytahovat a davat dnu...hrozi poskodenie karty

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

Jj, je to jak při souloži. Strčíš ho tam a necháš ho bejt R^

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Mám stařičkou TaT kartu, kterou jsem vytáhnul a zasunul už minimálně 500x a šlape jak hodinky.

Mimochodem, protože dělám pro kartové centrum nejmenované velké banky, mohu Vám garantovat, že naše čipovky, jak ATM tak certifikační (ČSN ISO/IEC7810 +ISO7816 1,2,3,,4 a spol)jsou konstruovány na teoretických 100 000 vložení...
Nemohu hovořit za technologie používané při výrobě Skylink karet, ale bude to velmi, velmi podobné...
Spíše bych si dával důrazně pozor na vypnutí přístroje při manipulaci s kartou a na ochranu kontaktů při transportu... zabudovaný mikroprocesor vydrží hodně...
Ale jak říkám, rozumím jen bankovním verzím těchto karet :)))

kacenkin
Registrace: 1/2007

Já též,ale ne često,vkládám kartu do druhého přístroje,zatím jsem žádné změny nezpozoroval.

kleopatra
Registrace: 7/2008

najlepšie sa to vkladá a vyťahuje u susedy nezávisí od množstva vložení ale od tvojej šikovnosti kým ťa žena nevymákne alebo nejaký dobrák nenabonzuje :))) :))) :)))

sumec
Registrace: 1/2008

Kazde vsunuti a vytazeni radne zmapuj a udělej záznam. Kdyby se ti podělala tak změn otvor :laughing:

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

Nehledě na to, že záruční doba jsou dva roky, takže pokud by klekla, vyreklamuje ji. Těžko bude u nefunkční karty prokazovat, kolikrát byla z receiveru vysunuta a přendána jinam. Nevidím problém v používání způsobem, jakým chce "bibinko" kartu používat.

Nikdo není neomylný.

michal
Registrace: 4/2003

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra