![]() |
|
EXTREMNE MRAZYJe to normálne, resp. má niekto logické vysvetlenie pre tento jav? :Používam zostavu dm800+motor SG 2100.Mám nastavené na fukcii goto X zemepisné údaje svojho bydliska , až doteraz 100% funkčnosť.Avšak počas týchto silných mrazov postupne mi signál na niektorých poziciach zoslabol , až uplne vypadol. Pomohla až výrazna korekcia zemepisných stupňov (až o 4-5!), po ktorej korekcii signal opať nabehol...Je to možné , čím to je..?! Pritom som sa ani neodsťahoval..:-) |
punca
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
RE: EXTREMNE MRAZYMám stejnou konfiguraci DM 800+SG jako Ty a naopak mám signál ted díky mrazum naopak všude lepší |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: EXTREMNE MRAZYnejspíš to máš nějak divně uchycený a nebo nějaký divný kontakty a v těch mrazech se to potom chová naprosto nepředvídatelněVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: EXTREMNE MRAZYMám takovou jednu příhodu z natáčení: Uhodily před pár lety podobné mrazy a signál na sestavě se stejným motorem pryč. Musel jsem to korigovat a k mému podivení bylo třeba parabolu o kousek spustit dolů. Hledal jsem vysvětlení a zjistil jsem, že do konzole natekla voda, protože nějak vypadla zátka a dole nebyl odtokový otvor. Zmrzlá voda odtlačila upevňovací desku a z cihel povytáhla dvě spodní 12mm hmoždinky. Od té doby používám pořádně hluboko zapuštěné kotvy.To jen jako inspirace, jak může mráz mít nepřímo vliv na signál. |
Hujer
Registrace: 4/2004 Příspěvků: 948 |
![]() |
|
![]() |