![]() |
|
Přání všemChci Vám všem poděkovat za mnoho rad a zajímavostí, které jsem se od Vás dozvěděl a popřát Vám a Vašim rodinám nebo milým, radostné a klidné Vánoce. Do nového roku pak, zdraví, spokojenost, ve všem, co děláte úspěchy a Boží požehnání. To i Tobě vortimonde!Na závěr poslední adventní neděle jsem si nalil skleničku whisky a připíjím na zdraví Vám všem. A ještě jednou díky! |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
RE: Přání všemtak když se vyjádřím za naší sektu vesmírných lidí, my jsme naprosto neškodní (!) protože jsme zešíleli vlastním přičiněním a jsme na to patřičně hrdí. bezpečnostní riziko představují lidé dosud normální, protože od těch vlastně vůbec nikdo neví, co se dá čekat. je to denně ve zprávách, ten a ten udělal to a to a přitom byl tak normální. no tohle my už nejsme! a protože jsme líní jak veš a tápeme v tmách, naše činy se počítají na léta a desetiletí. nenecháme se snadno zotročit. držte se zpátky před těmi, kteří jsou součástí systému. protože ten systém pracuje velice rychle a sebemenší problém je předprogramovaná katastrofaVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Přání všem:))) Vortík nezklamal..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Přání všem:laughing: a koukám, že tady vzniká nějaký dělení na lidi dobrý a špatný vůle. jsem rád, že tomik535 je na naší straně. nechceš nám pomoct rozesílat letáčky? ovládneme slovenskowww.youtube.com/watch?v=AFthziRGqbo Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
vortimonduž jsem to srovnal na všechny |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 382 |
![]() |
|
RE: Přání všemno tos udělal dobře, protože proč by si lidé špatný vůle taky nemohli užít pěkný vánoce, že jo. taky mě to hned napadlo. proč ne :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Přání všemjá totiž nechápu,kdo to jako hodnotí,kdo je špatný a kdo dobrý vůle |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 382 |
![]() |
|
RE: Přání všemno právě, nikdo se asi nenarodil v pyžámku, že jo. tohle už pochopí i dvouletý dítě. ale pak na to zapomene nebo co. a vůbec, chyby dělá každej. a má mít kvůli tomu výčitky? proč? akorát udělá další, ze stresuVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Přání všem@ vortimond:Zaujala mě věta že ta vaše sekta sdružuje lidi kteří jsou líní jako veš.Nebylo by ještě jedno volné místečko?Zdá se že na stará kolena jsem konečně našel organizaci do které by se dalo vstoupit :)) |
hrnek
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 216 |
![]() |
|
RE: Přání všemje to tak. v podstatě se v tomhle vychází ze středověký filosofie, protože v tý moderní se nenachází nic, co by mělo nějaký přímý vztah k reálnému životu. takže se vychází z toho, jak napsal rabelais, že "dělej si co chceš, protože lidé svobodní, ze zdravého rodu ... mají od přirozenosti jakýsi pud ... (a naopak) když jsou takoví lidé utlačeni a zotročeni mrzkou porobou a útiskem, obracejí ušlechtilou vášeň (jíž svobodně tíhli ke ctnostem) na to, aby svrhli a zlomili tu přítěž otroctví"Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
vortimond:laughing: tak jsem si teď přečet´, jak jsi využil mýho naivně dobromyslnýho přání, k napsání krátkýho eseje. chytrej jseš, to nemohu říct, a navíc mého (!!!) tématu zneužil k naverbování ubohýho hrnka do tý sekty, která i mezi sektami patří mezi nejhorší! v tý souvislosti, jsem se rozhod´, že jdu zejtra koupit knížku doporučenou v anketě LN astrofyzikem J.Grygarem. cituju: "Stephen Webb: Kde tedy všichni jsou? (Paseka 2008). Kritický soubor padesáti možných odpovědí k objasnění tzv. Fermiho paradoxu, proč dosud mimozemšťané nepřistáli na Zemi." chááá!:laughing: :laughing: :laughing: |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
![]() |