Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Pro bývalé dealery DIGI TV

stalo se vám, že již přes více než rok nepracujete pro DIGI TV
a vše máte v pořádku odevzdané a inventůry také a přišla vám z ničeho nic faktura náhrada škody? Koukám na to a nechce se mě tomu věřit co to je? Žádné přílohy no prostě nic! Dejte vědět pokud se vám také toto stalo? Dík

JirkaP
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

To by mohla byt tato faktura, jinak fakt nevim:

Fakturujeme vam nahradu skody za to ze jste prestal pro nasi spolecnost Digi TV montovat zadarmo, pripadne kvuli zpozdenym platbam nasi spolecnosti vuci vam :laughing: :laughing: :laughing:

Standa22
Registrace: 3/2009

RE: Pro bývalé dealery DIGI TV

mám to samý, faktura na cca 220 tis :O

miks
Registrace: 7/2008

RE: Pro bývalé dealery DIGI TV

neplatiť, zachvílu asi aj tak krachnú.Dnes v jednej predajni si zákazník vyberá komplet na príjem sat. vysielania.Predavač: a čo by to malo byť pane? kupujúci: chcem všetky slov. a české programy na čierno bez akého koľvek platenia.Predavač: aha, tak potom digi-tv, nech sa páči: toľko a toľko.Kupujúci: a budú tak všetky programy v HD kvalite? predávajúci: nie, nie ale máte tam všetky programy slov. a české a neplatíte nič ako niektorí, my vám to dáme grátis k zostave korú si od nás kúpite. :laughing:
Je toto možné??? ved ten predavač ani nevie s kým hovorí :bigeyes:
To sme dopracovali na tomto svete: všetko zadarmo, najlepšie ukradnúť, a nič neplatiť, a najlepšie by ešte bolo keby oni platili. :laughing: :fuming:

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

re:

to vás kluci opravdu lituji,ještě,že jsem tenkrát tu spolupráci nerozjel..a to už jsem měl napsaný email,že mám zájem pro ně dělat,ale nějak jsem tomu pořád nemohl přijít na chuť,tak jsem jim ho nakonec neodeslal :8)

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

@ lubbik

to isté sa stalo aj u mňa, ešte že, chvála bohu. :sly:

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

re:

Navíc ta klientela...samej tmavočech,bílej tmavočech,šetřílci a vyčuránci...nebylo o co stát..

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

Pro bývalé dealery DIGI TV

Kdyby jste si řádně přečetli smlouvu, než jste ji s danou společností uzavřeli, tak jste do toho nelezli ..... :O

mini
Registrace: 7/2009

digi k....

Ahoj kluci to jsou (nevhodné slovo),to neni snad ani mozne.
Doufejme,ze to dopadne vse dobre

antsat
Registrace: 2/2004

to: JirkaP

prekontroluj vsetko co sa tyka prijimacov, kariet atd.
ak je to pravda co tvrdis tak je to svinstvo a treba podat zalobu a treba ukoncit veskeru spolupracu, ale...
ak sa dobre pamatam(e) tvoje reakcie smerom tejto platformy toho casu boli vselijake..., a to som to napysal este celkom mierne (bez urazky)

co sa tyka vymeny kariet na lepsie zabezpecenie voci pirats, je v "plane" rozosielanie novych kariet v CR-SR-HU.
jediny "problem" su financie

"rokovania" o znovuzaradeni RTL Klub, Cool hu, Film+ hu do Extra baliku v SR-RO-HR bohuzial stroskotaly a v roku 2010 nebudu sucastou tohto balika-tvrdohlavost obydvoch zucastnenych stran (DIGI vs IKO Kabel hu)
up
pozn.: znesiem(e) aj urazky

maciful
Registrace: 8/2009

re:

Za málo peněz,hodně problému.... Rv

over
Registrace: 7/2008

Na Slovensku

zasa hladaju na PLNY UVAZOK nie zivnost montaznikov. Uz si nepamatam, kde som len nedavno videl ten inzerat, ale bolo tam uvedene DIGI SLOVAKIA a ak ma pamat neklame, tak sa jedna o montaz satelitnych kompletov, nie o kablovku.

adman
Registrace: 1/2007

@ adman

a určo se jednalo o montáž??? Já bych spíše řekl,že půjde o demontáž.Shání někoho,kdo by pro ně všechny talíře demontovali a odvezly na smetˇák do "Rum-landu" :laughing: :laughing: :laughing:

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra