Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Diablo Cam Light a Diablo Cam 2

Prosím vás mohli by ste mi napísať aký je rozdiel medzi týmy diablami

Vox
Registrace: 3/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Diablo Cam Light a Diablo Cam 2

značnej. měl by sis určitě koupit tu dvojku, protože diablo light 2.3 už si svoje odsloužilo (v conaxu) a jestli budou nějaký novinky, tak půjdou s největší pravděpodobností jenom na tom novějším diablu 2

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Nekupovat vůbec! Jsou lepší zdroje.

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

Jaké máš lepší zdroje,potřebuji inspiraci. :lookaround: :lookaround:

zzaner
Registrace: 9/2006

Třeba

nějaké momentálně funkční karty,které něco umí asi.....

hobo
Registrace: 1/2007

Momentálně funkční karty,to je teda rada.Momentálně funkční karty mají momentálně fungující providéři.Toto jsme ale jistě nemysleli,ŽE?? :))) :)))

zzaner

To jsem

samozřejmně nemyslel.Ale hery o tom bude vědět o hodně víc.Takové karty jsem myslel.Nějaké přeci jsou nebo ne?

hobo

To co měl HERY doteď v nabídce,to mně tolik nezajímá,jen se ptám,zda jsou nějaké inovace od našich sousedů. :lookaround: :lookaround:

zzaner

Já bych

se spíš smířil s tím,že to bude pomalu ubejvat až do ztracena a upřímně se z toho až tak moc nestřílí zrovna já to až tak zas neprožívám i když to ostatním v žádném případě neberu.

hobo

zzaner

zzaner,zzaner místo tady nějakého psaní :scared: jsi celé dny doma,můžeš brouzdat po netu a ..učit se,učit se,učit se...a už by ses neptal jen se díval :laughing:

misut
Registrace: 5/2005

Misut,ty jsi humorista,toho času mám čím dál tím míň.Hoď nakopnutí. :) :lookaround: :lookaround:

zzaner

zzaner

humorista,a co s tím Octagonem děláš,vždyť ho máš rok a nic :bomb: stačí aby jsi nečekal ,že tě tam někdo dotlačí a začal sám,nakopnutí by nic neřešilo,pouze by to bolelo :laughing: znám nyní mnoho a ještě starších lidí ,kteří toho umí R^ R^

misut

misut

prosimtě, u mně nejde na rozdíl od zzanera o čas ale o věc vážnější - že už jsem tak starej nebo ... prostě neschopnej, že se už nic přes velkou snahu nenaučím! nakopni nás, potřebný! :((

knawi

knawi

Vidím tě i jinde ,zapoj se .máš Octagon asi měsíc R^

misut

misut

jinde, co je mi to platný, když vám tam na spešl fóru nerozumím a ptát se, si netroufnu, vždyť víš, jak tápu. proto jsem využil dobrýho a slušnýho dotazu zzanera a přpojil se. jinak, jako asi radíš dobře. děkuju.

knawi

dodatek

Nevím kdo je starší :laughing: ale otázka je co chceš a co od přístroje čekáš ,píšu to tu už po xx. hodně lidem by jistě stačil Opticum HD za 3000,- nebo něco podobného.Tvrdit,že po 65-tce testuješ je k smíchu/jsou ale vyjímky R^

misut

Ale jo, často něco napíšu dřív, než přemejšlím. Samozřejmě znám ten axiom, že rozhodující je, co chceš dělat, co chceš od přístroje, který si chceš koupit a co je horší, co chceš od resívru, který sis už koupil. Jo, přesto jako ročník 38 asi testuju a tak jsi se mě v podstatě usmál. No nic, stejně jsem rád, že mám koníčka a že můžu sledovat znalosti těch, který leccos uměj. A za to jsem, samo, vděčnej i tobě.

knawi

misut

jako bych požádal o tvůj nabízející se a správný dodatek: "tak sleduj!".
měj se fajn a přeju všechno dobrý!

knawi

misut

a zase, došlo mi to pozdě: netestuju, hraju si :(

knawi

knawi

tak pěkné hraní Ti přeje k vánocům a do Nového roku hlavně zdraví a štěstí Hery,ať to hraní je plodné a máš z toho pak radost jak malý kluk.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

hery

jako bych tě přivolal - to víš, že při drndání na misuta jsem si vzpomněl na tebe a na to, že mně mnohokrát napadlo, že se s tebou domluvím a pokud budeš souhlasit, vyrazím do L. zjara bych si dovolil se ozvat. děkuju za přání, i já tobě i celé rodině přeju radostný vánoce, do novýho roku zdraví, spokojenost a stálý úspěchy, jak v tom našem koníčku, tak i v tvém stále činorodém životě. ahóóój!

knawi

No vidíte chlapi, kam ste to dokormidlovali a ako pekne si prajete a aj ja Vám všetkým prajem pekné sviatky!!!! R^

fuzak
Registrace: 11/2006

Výňatek ze soukromé pošty :
.... na parabole ,jak z Tebe vábí knawi a zzaner rozumy ,jak z lehké děvky ,kdyby jenom malinko chtěli,tak už mají dávno dotestováno!!!!!!stačí pouze číst....
N a o tom to je R^ :laughing:

misut

@misut: jsem si hned myslel, že bys rád poradil, ale bejt jako nějaká dorota, to přece nejde. Nemusím mít všechno.
Hezký Vánoce a prima nový rok tobě i tomu pazourovi, kterej si mě bere do úst!
@fuzak: i tobě hezké vánoční svátky a co nejlepší nový rok!

knawi

misut

Asi jsem nějaký natvrdlí,co máme mít dotestováno??Pro Knavi,tak už to topí.Pro Všechny:ať se daří,ať je hodně frééé zajímavých programů a ať máme také nějakou zábavu po celý příští rok. R^ R^ :) :)

zzaner

zzaner

jseš šikovnej, bylo to zlý? takový teplo zase ani dneska nebylo.

knawi
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra