![]() |
|
Diablo Cam Light a Diablo Cam 2Prosím vás mohli by ste mi napísať aký je rozdiel medzi týmy diablami |
Vox
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 178 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
zzanernevím asi se urazíš- ale pro natvrdlé- vše co Octagon umí najdeš na netu-/ne jen tu čtvrtinu co snad ?? využíváš ty/,bombardoval jsi mě třeba o newcamd,Heryho,atd ,ale o tom to je - zkus něco sám,stránek je všude plno,chce to jen testovat,testovat-nejde smůla,a najednou máš vše a nepotřebuješ žadonit :laughing:Jestli nepochopíš ani to tak smůla,raději top |
misut
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 1 471 |
![]() |
|
Pro Misut.Nemáš zač,proč bych se urážel.Jen jsem myslel,že znáš ještě něco jiného.Toto co ty myslíš,tak nějak u mne nejde,nemám zdroj na to co bych chtěl a co by šlo,nemám zájem.Na to potřebuješ zázemí,kde nic není,ani smrt nebere.Nemám tvé možnosti(víš co myslím).Ale u mne jde spíše o zábavu,nic víc. :) :) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
Pro Misut.Nemáš zač,proč bych se urážel.Jen jsem myslel,že znáš ještě něco jiného.Toto co ty myslíš,tak nějak u mne nejde,nemám zdroj na to co bych chtěl a co by šlo,nemám zájem.Na to potřebuješ zázemí,kde nic není,ani smrt nebere.Nemám tvé možnosti(víš co myslím).Ale u mne jde spíše o zábavu,nic víc. :) :) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
zzanerZase ti budu oponovat,možnosti máme úplně stejné,mám myš,klávesnici,obrazovku ,PC,hlavu a pominu-li řeči,které znám,tak třeba řecky,italsky ...... mi pomáhá pan Google,trenslokátory apod.A mimochodem divil by se jak jsou daleko sOctagonem třeba poláci nebo rusové R^ |
misut
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 1 471 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |