![]() |
|
Opensat a HDMIŠvagor si nakoniec kúpil OPENSAT 9900HDPWR, všetko šlape,ale hovoril, že mu nejde prepojenie s TVP (Plazma Panasonic, 46", Full HD) cez HDMI. Zatiaľ mu to ide cez Scart. V čom môže robiť chybu? Cez HDMI iba nejaké prevleskovanie, čiary, tak to popísal do mobilu. Díky. |
unidat
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 21 |
![]() |
|
RE: Opensat a HDMIVyskúšaj dať kábel do iného HDMI vstupu v TV. Skontoluj či máš na TV prepnuté HDMI. Inak by malo spojenie nabehnúť automaticky.U Samsungu to ide. Inak tam nemá byť nič iné. Potom asi vadný výstup s prijímača. Vyskúšaj vylučovací spôsob.Už som namontoval dva a bez problémov. |
notabene
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: Opensat a HDMITiež som ich zopár robil ale zatiaľ žiadny problém.Skúsil by som iný zdroj signálu.Môže to byť vadný kábel HDMI ale tiež výstup na sate alebo vstup na TV. |
dobi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
RE: Opensat a HDMIKábel je O.K., ale mám dojem, že nechal v Opensate aj v TVPzastrčený aj Scart kábel. Možno sa to nejako bije :-) |
unidat
![]() |
|
RE: Opensat a HDMITo neurobí nič. aspom u Samsungu. Zoberie skôr Scart.Stalo sa mi že mi nešlo LNB-čko. Skús ho vymeniť ak máš v rezerve. |
notabene
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: Opensat a HDMIDíky, ale ak by bol vadný LNB, asi by to nešlo ani cez SCART.Ale ako píšeš, prioritne berie SCART, takže je to možné. |
unidat
![]() |
|
![]() |