![]() |
|
Kam zmizel MelodyZen???Dnes ráno jsem zjistil, že můj oblíbený antibolehlavový kanál zmizel - je zde stopa zakodovaného kanálu RTL4 HD. Díky za každou radu. R^Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: Kam zmizel MelodyZen???Najskor citaj zalozene vlakna az potom zakladaj nove.....4. tema pod tvojou : https://www.parabola.cz/forum/topic-43954/Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: Kam zmizel MelodyZen???Díky, mám frmol v obchodě a nemám čas číst weby. Mrzí mě to, tento kanál byl super a mnoho lidí, kteří si koupilo HD sat.komplet ho chtěli. Doufám, že Skylink nabídne ekvivalent a to rychle!! :8)Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
rev*******************************Text zeditoval moderátor 007. Datum editace: 22.12.2009, 11:58.28
|
iq1
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 113 |
![]() |
|
RE: Kam zmizel MelodyZen???no, podle neofiko slov obchodního zástupce Skylinku by mohli přidat MTV HD, tak uvidíme :-/Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
@iq1Mas padaka za urazku reditele skylinku!Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
RE: Kam zmizel MelodyZen???no za MTVHD už by som uvažoval o kúpe prímača :lookaround:🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Kam zmizel MelodyZen???ses pomatl jsou urcite lepsi programy nez to katastrofalni MTV |
maslo
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 138 |
![]() |
|
RE: Kam zmizel MelodyZen???Ale vždyť některé hudební kanály MTV jsou velmi dobré, např. MTV Europe, MTV , MTV Hits, MTV Dance, VH1 a VH1 Clas. Pokud by byly v HD tak proč ne. Tím samozřejmě nemyslím MTV Cz, to je skutečně katastrofa. |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
MelodyZenZa cca 4000,-ročně by Skylink HD mohl již konečně nabídnout něco pořádného.Na satelitech jsou stovky programů v HD. Je tedy nutné aby Skylink také něco zajímavého koupil.Nejde jenom hrabat pod sebe nebo čekat kdo dá něco zadarmo nebo levně. Jinak řada lidí od této služby uteče. Nebýt Nova sportu a BeBe pro mého psa jsem to již dávno učinil i já. |
Jenulka
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 142 |
![]() |
|
RE: Kam zmizel MelodyZen???ředitel skylinku a 007 mají vždy pravdu! :)) |
hrnek
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 216 |
![]() |
|
Re:JenulkaNo Bebe HD, to byl opravdu tah na branku. |
Pepa 3
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 413 |