![]() |
|
HDD player/recorder - skusenostimate niekto skusenosti (ci uz pozitivne alebo negativne) s tymito boxami? (zaujimaju ma najma skusenosti s FW, user friendly GUI a samozrejme co najsirsia podpora formatov):Qnap NMP-1000 Dvico Tvix 6600N (resp. 6640) Popcorn Hour C-200 Fantec R2650 (s DVB-T a WIFI) - viem, ze co sa tyka funkcnosti, je medzi nimi v podstate zasadny rozdiel (niektore aj nahravaju z DVB-T, niektore zvladnu aj zo vstupu), v testoch a recenziach vychadza najlepsie PCH-200 (ma najnovsi chipset od Sigmy), mne sa to vsak zda byt prilis velka krabica, v tesnom zavese podla testov je ten Tvix, designovo sa mi najviac pozdava qnap (sluzi aj ako NAS), o Fantecu neviem takmer nic, len info z oficialneho webu, zaujimaju ma skor prakticke postrehy uzivatelov, dakujem |
sgi320
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 569 |
![]() |
|
RE: HDD player/recorder - skusenostino, pravdepodobne moje otazky padli na neurodnu podu ;)nevadi, venoval som trosku casu skumaniu HDD players a nakoniec, resp. pre zaciatok mi to vyslo na Xtreamer - dovodov je viac - zvlada takmer vsetky formaty, dobra podpora, nizka hlucnost (s namontovanym pasivnym chladicom v podstate nulova), vyborny pomer kvalita a moznosti / cena, dobra pripojitelnost, co sa tyka storage, to vyriesim NASom, takze mi kombinacia Xtreamer + pasiv. chladic + 500 GB 2,5-palcovy disk staci na uvod ;) dakujem za pozornost ;) |
sgi320
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 569 |
![]() |
|
![]() |