![]() |
|
príjem českých MUXOV na záp. SlovenskuAhojte, chcem sa spýtať, mám nejakú šancu chytiť české DVB-T muxy v lokalite Nové Mesto nad Váhom? Na akú anténu by to šlo? Teraz beží len ČT a Nova v analógu z Velkej Javoriny. |
Gondy
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 21 |
![]() |
|
RE: príjem českých MUXOV na záp. Slovenskumislim ze v tvojom pripade mi si mohol mat sancu ceskich z brna kojala na 29 |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 788 |
![]() |
|
príjem českých MUXOV na záp. SlovenskuZdravím vás no ja Bývam v PE a chytam Kojal 29 ale len mierny signal musím otočit antenu a potom dam info |
julo55
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 97 |
![]() |
|
RE: príjem českých MUXOV na záp. Slovenskudaj daj ja som okres TO či mám nejakú šancu, dík. ;)3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 160 |
![]() |
|
RE: príjem českých MUXOV na záp. SlovenskuAhoj! Ja bývam tiež pri Partizánskom (obec Brodzany) a chytám dobrý signál z Kojáku K29. |
Greenhorn
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 61 |
![]() |
|
príjem českých MUXOV na záp. SlovenskuSewas a chytáš Multiplex DVB-T ,,alebo teraz len analog 46 kanal ten chytáj aj ja a mas signal Zo slovenskych multiplexov?? |
julo55
![]() |
|
RE: príjem českých MUXOV na záp. Slovenskuto je zaujimave, ze kojal ide az do PE.. A na akú anténu to chytáš? |
Gondy
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 21 |
![]() |
|
RE: príjem českých MUXOV na záp. SlovenskuV Chynoranoch okr.PE.,MUX 29.kanál Kojál, anténa Colorka+predzosilovač,prijímač Showbox 700 combo,kvalita 86%. |
Dubinski
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 48 |
![]() |
|
Nové Mesto nad Váhom - JavorinaIde v pohode DVBT - CT1 / CT2 / CT4 / CT24Slovenské STV1/2/3 // JOJ / JOJ+ tieto pravdepodobne doladuju nejdu stále maju výpadky. |
lubecc
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 275 |
![]() |
|
príjem českých MUXOV na záp. SlovenskuAk bude lepšie počasie výjdem na strechu paneláku a pootočím mojou antenou ,teraz je otocena na Zilinu krizavu a signal ziadny z DVB-T SK .ale dvb-t cz kojal mi ukazuje signal trochu nedaju sa naskenovat stanice.dám vediet aj výjde počasie |
julo55
![]() |
|
![]() |