![]() |
|
DVB-T SEVER 68 kanálRád by som vedel, kde všade ste chytili tu na severe slovenska tento mux. Ja som zo Stankovian, 30 km vzdušnou čiarou od Krížavy, skúšal som ladiť pred pol jednou poobede a vo vnútri izby som mal :sila 0% kvalita do 30 %, na balkóne už naskakovala aj sila a to max 50 % a toľko aj kvalita, ale padalo to aj na 0%. Skúšal som ale len chvíľu, lebo som musel letieť do roboty. Teraz som skúšal po polnoci a v izbe tesne pred oknom (priamy smer Krížava) som mal aj silu max. však 47 % to isté kvalita. Programy mi STB naskenoval už poobede, teraz mi naskočilo aj EPG, ale obraz nepozerateľný, vkuse sa rozpadával. Von som teraz nešiel behať.Myslíte si, že sa s tým ešte bude dať niečo urobiť? Zaujímalo by ma, či už ide aj vysielač v Námestove, ten by teoreticky mohol pridať nejaké percentá signálu, nie? A či už idú vysielače na plný výkon. V mape pokrytia sme pokrytí v celej dedine, ale zatiaľ podľa mojich skúseností je to dosť slabé. Anténu mám sito so zosiľovačom. Signál mám lepší, keď anténu dám do vodorovnej polohy a smerujem anténu mierne južnejšie ako je Krížava. Vo výhľade na Krížavu nám bráni dosť vysoký vrch 1100m vrch Kopa. PS: keby aspoň ten výkon bol 50 kW, bolo by to super. Možno aj v tej mape rátali s takým výkonom, keď sme komplet pokrytí. |
palo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 330 |
![]() |
|
RE: DVB-T SEVER 68 kanálNámestovoVu+ Duo4k SE openATV 7.2 ,par.125AL,motor DG380S Speedy, LNB INVERTO UNICABLE II IDLU-32UL40-UNBOO,GI circular,TV TCL 55C835 55" QLED 4K 144Hz
|
mirec11
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
RE: DVB-T SEVER 68 kanálNámestovo R^Vu+ Duo4k SE openATV 7.2 ,par.125AL,motor DG380S Speedy, LNB INVERTO UNICABLE II IDLU-32UL40-UNBOO,GI circular,TV TCL 55C835 55" QLED 4K 144Hz
|
mirec11
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
![]() |