![]() |
|
Towercom Zverejnil presnejsiu a bližsiu mapu SKhttp://dvbt.towercom.sk/mapy-pokrytia.php |
julo55
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 97 |
![]() |
|
RE: Towercom Zverejnil presnejsiu a bližsiu ma...To je pekne,ze zverejnili podbornejsiu mapu,ale mna by skor zaujimalo co je s K61...vcera som ho chytal so 100 percentnou kvalitou signalu a dnes ani naznak...mohla signal DVB-T odrovnat hmla,alebo je to len nejaka odstavka a nieco nastavuju??Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: Towercom Zverejnil presnejsiu a bližsiu ma...ja mám dnes problém zase s Krížavou, signál dnes od rána nekukaťelný4°W/1°W/5°E/13°E/19.2°E/23.5°E/28, 5°E Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekto by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel
|
hujer23
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 688 |
![]() |
|
RE: Towercom Zverejnil presnejsiu a bližsiu ma...A čo sa čudujete.u nás je to tak so všetkým Aj pásky na dialniciach sa strihali a potom sa dialnica zavrela aj na pol roka aby sa dokončila.Hlavné je ,že sme spustili DVBT. |
jurko
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 768 |
![]() |
|
Towercom Zverejnil pokrytie.Pri LC a okoli Haliče ani náznak na polske sito skušal som Modry Kamen 65 a tiež 61 a66 Kraľ.Hoľu a R.sobotu a nič na mape pokrytia modré tak to malo fakčit.Niekomu to ide okolo lučenca napište vopred dik! |
kakajan
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 208 |
![]() |
|
no mna prcnetak gazdiná sa bavila okolo tv a poodpájala všetko čo mohla no neporazí vás - takže vsetko ok4°W/1°W/5°E/13°E/19.2°E/23.5°E/28, 5°E Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekto by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel
|
hujer23
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 688 |
![]() |
|
RE: Towercom Zverejnil presnejsiu a bližsiu ma...a jak to vypadá s Velkou Javorinou jede K69?Vu+Uno 4 K Se
|
Laik
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 532 |
![]() |
|
![]() |