Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Towercom Zverejnil presnejsiu a bližsiu mapu SK

http://dvbt.towercom.sk/mapy-pokrytia.php

julo55
Registrace: 8/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Towercom Zverejnil presnejsiu a bližsiu ma...

To je pekne,ze zverejnili podbornejsiu mapu,ale mna by skor zaujimalo co je s K61...vcera som ho chytal so 100 percentnou kvalitou signalu a dnes ani naznak...mohla signal DVB-T odrovnat hmla,alebo je to len nejaka odstavka a nieco nastavuju??

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

ja mám dnes problém zase s Krížavou, signál dnes od rána nekukaťelný

4°W/1°W/5°E/13°E/19.2°E/23.5°E/28, 5°E Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekto by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel

hujer23
Registrace: 2/2007

A čo sa čudujete.u nás je to tak so všetkým Aj pásky na dialniciach sa strihali a potom sa dialnica zavrela aj na pol roka aby sa dokončila.Hlavné je ,že sme spustili DVBT.

jurko
Registrace: 7/2008

Towercom Zverejnil pokrytie.

Pri LC a okoli Haliče ani náznak na polske sito skušal som Modry Kamen 65 a tiež 61 a66 Kraľ.Hoľu a R.sobotu a nič na mape pokrytia modré tak to malo fakčit.Niekomu to ide okolo lučenca napište vopred dik!

kakajan
Registrace: 5/2009

no mna prcne

tak gazdiná sa bavila okolo tv a poodpájala všetko čo mohla no neporazí vás - takže vsetko ok

4°W/1°W/5°E/13°E/19.2°E/23.5°E/28, 5°E Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekto by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel

hujer23
Registrace: 2/2007

a jak to vypadá s Velkou Javorinou jede K69?

Vu+Uno 4 K Se

Laik
Registrace: 5/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra