![]() |
|
Samsung UE40B8000 LED televizezdravím, má někdo praktickou zkušenost s používáním této televize - spokojennost? plusy/mínusy. Obraz, bohužel jen na prodejnách, vypadal dobře, ale skutečnost může být jiná. Bohužel mě zaráží ještě ta cena od cca. 35 až ke 39 tis. Kč .... Zase spotřeba +125W je supr. pro 40", vybavenost taky dobrá .... Díky |
armonk
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
Re :Samsung UE40B8000 LED televizeByl to také můj favorit, co jsem před nimi v obchodech prostál hodin. Je to bezesporu krasavec. Vadily mi na něm dvě věci barevně táhne do modra (ale na to se nechá zvyknout, zvláště obyčejné oko nezmlsané kalibrovaným monitorem) , ale více mi vadil lesklý panel, z těch odrazů by mne jeblo. Ale ty lesklé panely zvyšují efekt kontrastu.Pak jsem upřednostnil Philips. |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
Re :Samsung UE40B8000 LED televizedíky za odpověď, a s Philipsem tedy spokojenost? jaký model? |
armonk
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
Re :Samsung UE40B8000 LED televizeJo, spokojenost maximální. Mám velikost 37", protože sleduji v malé místnosti asi z 2,20m. Model devítkové řady 9604, kupoval jsem jej v létě přes německý e-shop, u nás stál 40 tis, v kamenném německém MediaMarktu 1400 EUR, já jsem za něj dal 1100. Ale jsem až moc puntičkář.Snad jediná věc, má spotřebu i při rozumném nastavení 202 W.Do toho Media Marktu chodím 2x za měsíc a mám tam přes hodinu čas. Kolikrát mne napadlo, jak by zdejší "machři" rozpoznávali značky a modely, kdyby tam všem běžícím telkám, asi 80ti, zakryli všechny identifikační prvky ???? Bylo by to moc těžké, i rozeznat plazmu od LCD. Podle mne nebrat starší modely, či nejnižší řady, pak moc chybu neuděláš. Já jsem preferoval matnou obrazovku, věrnost barec (chtěl jsem černou a ne tmavomodrou) a zobrazování pohybu. Nebál bych se vzít ani SONY, či Panasonik. Pokud jim dáš slušný signál, budou makat dobře. 200 a 600 Hz mne neoslnilo, ani jsem je nepoznal. A spousty těch vyfikundací na zlepšení obrazu se stejně nepoužívá. |
Nervoš
![]() |
|
RE: Samsung UE40B8000 LED televizeJa mam UE40B7000 a maximalni spokojenost, podani bile i cerne je super, ostatni barvy jdou v pohode v menu upravit, je tam na upravu barev spoustu polozek, mam jeste plasmu panasonic a ted jeste novej panasonic pdp ale ten samsung ma lepsi obraz, jedine co mi ale vadi je zvuk ten je docela slabota |
Ventor
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
RE: Samsung UE40B8000 LED televizeI ten zvuk je malej zázrak, z jakejch reproduktorků se line R^ Před časem tady Antonín říkal, že ty reprpduktorky ve všech plackách jsou tam jen proto, aby to bylo v krámě prodejischopné. Zvuk nutno řešit separé něčím, co aspoň je podobné reproduktorům.Můj Philips má vradu i jakési, říkaj tomu subwofery, dejme tomu, poslouchat se to nechá, ale, zapojím-li externí bedýnky přes zesík a je-li třeba koncert z velké haly, pak přes ty bedýnky je zvuk skvělý, z televizoru leze (Němci tomu říkají těsto).... slitej zvuk_nezvuk. Když už má někdo velkou placku, měl by aspoň na vybrané pořady mít svůj extra zvuk. |
Nervoš
![]() |
|
RE: Samsung UE40B8000 LED televizeTo vies,niekto pozera hudbu - niekto pocuva... :8)Pokial ti ide o spotrebu,skus pozriet philips alebo sharp ale len LED modely.Su drahe. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Samsung UE40B8000 LED televizemám jí přes měsíc a jsem sní spokojen, obraz je super, akorát jak to tu již zaznělo, záleží čím to krmíš...pokud čekáč že si na tom pustíš 700 MB rip, tak z toho extra kvalitu nevykouzlíš, ale když na to postíš Bluiray nebo zdroj z kvalitního satelitu, tak budeš spokojený... Jen se mi nepovedlo rozchodit ten jejich net... ale prej to problém mého poskytovatele, ale jinak jsem s tímto modelem nadmíru spokojený!!! Technisat DIGIT ISIO STC 4K Ultra HD, Humax Icord HD, Gibertini 135x125cm
|
Dan_zx12r
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 323 |
![]() |
|
RE: Samsung UE40B8000 LED televizeNa ten net kašli. Na Philipsu jsem jej rozjel, a tím jsem s ním skončil. Nedá se srovnat s klasickým netem, je to pomalé a nepraktické.Liguere _ pár LED Philipsů jsem viděl, řekl bych, že maj jiné - studenější barvy. nevím, zda tojde nastavit lépe. |
Nervoš
![]() |
|
nervosJe to mozne aj nastavenim,mozno inou technologiou,alebo proste len oko kazdeho cloveka vnima inak ten isty obraz.Spominal som LED len pre nizsiu spotrebu.LED alebo nie u mna bol a je philips vzdy prvej trojke TV.Aj ked urcite nie cenou .... R^ Ten internet ani jedna znacka neposkytuje neobmedzeny,ale kazda len urcite sluzby,cize zatial internet = PC.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
![]() |