![]() |
|
9E: Hello HD - komplet FTAKomplet FTA maďarská pay-tv Hello HD na satelitu Eurobird 9A (9°E), včetně HBO HD, Discovery HD, History HD, Filmbox HD a Nat Geo HD. Uvidíme, jak dlouho...freq. 12,034 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK freq. 12,074 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 279 |
![]() |
|
RE: 9E: Hello HD - komplet FTASledujem to a obraz oproti SkyLink ,a to nehovorím o CSLink, je na všetkých programoch super. Len si treba vzdychnúť, kam to naše platformy idú.... |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: 9E: Hello HD - komplet FTASamozřejmě až na nějaké výjimky jako jsou Eurosport 2 či Film+ Hungary.Na druhou stranu stojí za shlédnutí Discovery HD bez NL titulků v obraze... To je pak o něčem jiném. Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
![]() |
|
RE: 9E: Hello HD - komplet FTAHBO Comedy - ide v českom jazyku - v audiostope ENG |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
@skynettVysílá se tam český film (Nestyda), takže na ENG stopě je originál - češtinaUvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
![]() |
|
RE: 9E: Hello HD - komplet FTANevím jak máte nastavený svoje mašinky ale u mně kvalita History,Discovery,Filmbox v HD se SkyLink naprosto srovnatelná.Sport klub,eurosport2 hrozná tak to vyjde asi na stejno. |
hledac01
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 102 |
![]() |
|
RE: 9E: Hello HD - komplet FTAZdravim. Mam opticum 9500HD a nemozem naladit tento balik. Neviete poradit v com mozze byt problem? |
matov3
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
RE: 9E: Hello HD - komplet FTAzejtra na HBO HD 9:20 aš 10:50 koncert Kaiser Chiefs u česke verze je 5:1 zvuk tak pravděpodobně bude i tu. |
drtikol
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 106 |
![]() |
|
matov3Zkus zadat Pilot ONVU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 414 |
![]() |
|
RE: 9E: Hello HD - komplet FTApotvrďte nebo vyvraťte, zda u kanálu HBO HD jde česká zvuková stopa stále, díkyPři vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
@BabuiHBO HD v Hello HD nevysílá s CZ audio stopou. Jejich HBO HD je verze SD programu HBO Hungary.Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
![]() |
|
@redakceděkuji za rychlou, ale opravdu bleskovou odpověď - ušetřil jste mi trochu práceDíky Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
tkanChyba bola v konvertore, uz som ho vymenil a vsetko fachci ako ma. |
matov3
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
matov3Dal si "HD ready" konvertor? :laughing: |
terrible
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 194 |
![]() |
|
RE: 9E: Hello HD - komplet FTAPanove zkuste si zmerit bitrate a pak zacnete mluvit o kvalite, Skylink je na tom mnohem lepe! Tady je jen vyhoda ze se vysila v DVB-S2/MPEG-4, takze ty datove toky nemusi byt tak vysoke na slusny obraz v SD.Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
Hello HDtreba uznat kvalitu na HBO HD hu stoji to za toco sa tyka mad. stanic v SKYLINKU t.j. M1test,byvaleho RTL Klub test tak nebolo by na skodu spolupracovat touto platformou a vyriesit prijimanie mad. kanalov simulcriptom v nejakom baliku(samozrejme pre tych ktory o to maju zaujem) M1HD,RTLKlub,tv2, atd... nechapem preco SKYLINK uz nezaradil HBO HD cz-kde je problem Obraz u HELLO hd sa ani zdaleka neda porovnat s lacnou rum. platformou. |
maciful
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
macifulHBO HD je podla mne dostupnych informacii viazane na HBO,HBO2,HBO Comedyspolupraca Skylink, Hello HD ... no ak by sa jeden alebo druhy premiestnil, tak urcite ano, pri tejto stupnovej konfiguracii je to trochu neprakticke pre abonentov nech sa dari, ahoj ;) btw: Milan C, chlape HU a PL trh je trosku iny salok kavy, a v podstate vobec obdivujem snahu CSlinku rozsirovat napriklad HBO balik, dovody su zname... Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: 9E: Hello HD - komplet FTAMinuly rok to bolo free od vianoc az do silvestra !A bitrate nemusi ma zaujimat, staci mi poziet na tie obrazy a rozdiel je markantny... |
xsfinx
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE: 9E: Hello HD - komplet FTAuž jsem to naladil. Jen jsem musel přidat nový satelit, protože Eurobird 9A jsem tam neměl, jen nejblíž Eutelsat W1 na 10. Obraz je pěkný, to se musí nechat. Doufám, že jim to vydrží dost dlouho volně. |
Rambo
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 683 |
![]() |
|
9e,Heillo HDmam mascom2100hdci-usb a nemohu to naladit so delat poradi nekdo |
mefa
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 177 |
![]() |
|
opravahello hd |
mefa
![]() |
|
RE: 9E: Hello HD - komplet FTAHBO HD super obraz. R^ |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 738 |
![]() |
|
RE: 9E: Hello HD - komplet FTAPrávě jsem se vrátil z instalace,dělal jsem multifokus i na Eurobird 9A,chodí to slušně,jinak všem kolegům montážníkům přeju hezký vánoce a Nový rok ve zdraví a hodně práce jako byla letos,nejlépe v Eurech.Taky poděkování těm kdo vedou Parabolu...redakci. |
satanolog
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
hello hduz to mam |
mefa
![]() |
|
![]() |