![]() |
|
cslink jojAhoj, jak to je momentálně s příjmem joj a ostatních sk programů v českém neplaceném základu u cs linku? |
andrewmx
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 177 |
![]() |
|
RE: cslink jojTarif "Neplacene programy bez omezeni" - ide vsetko co je v zakladnej ponukeČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: cslink jojJednotka a dvojka jdou ostatní né je potřeba to nějak aktivovat? |
andrewmx
![]() |
|
RE: cslink jojA mas tarif,ktory som spominal???Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: cslink jojAlebo mas starsi tarif "Standard CZ",nebodaj tarif "Zaklad"Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: cslink joj43872] 19.12.2009, 19:51.28 cslink (frenk2) vyhledej toto tema je tam návod jak postupovat.Provedl jsem to a jedu bez joj +.Dodatečně děkuji kamarádům z fora,kteří mě poradili. |
azalka
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 57 |
![]() |
|
RE: cslink jojalebo tak..pozri si navod,ktory som dal sem : https://www.parabola.cz/forum/topic-43872/Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: cslink jojDík za reakce. Je tam potřeba něco doplácet? |
andrewmx
![]() |
|
andrewmxto zbadáš ked sa tam mrkneš🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: cslink jojUvidis...mozno 0,mozno 200Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: cslink jojMám tam:Tarif Standard CZ (Základ+STV+NC) - neomez. |
andrewmx
![]() |
|
RE: cslink jojTak to bude zadara + 1 měsic Total. |
azalka
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 57 |
![]() |
|
RE: cslink jojTak to by si mal mat bez poplatku....len skoc do spravy kariet a tam si zmen tarif ;)Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: cslink jojVlez na str. jak vybíráš prog. a hned nahoře tam je nova hd a nad tím jsou prog. neomezeně + 1 měsíc tv zdarma zaškrkni a je to . Kč 0 To stejný jsem měl i já. Blooddog dobře poradil ;) R^ |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
RE: cslink jojJdu na to děkuji všem. |
andrewmx
![]() |
|
RE: cslink jojJeště jednou děkuji zdařilo se. |
andrewmx
![]() |
|
RE: cslink jojNie je za co..prijemne pozeranieČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: cslink jojahoj, jsem nejak natvrdly. Zkousel jsem vyse uvedene nekolika zpusoby. Jedina odezva "karta je jiz registrovana", nebo tak neco. Nebyl by postup pro pomocnou skolu? :(( |
trotta
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 42 |
![]() |
|
trottaPokial nemas prihlasovacie udaje ku karte (kedze ti pise,ze je registrovana),tak pouzi rychlu aktivaciu (tam napises len cislo karty a odpises kod z obrazku,ktory sa ti tam zobrazi)Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: cslink jojak by bol problem to najst,tak tu : https://karty.cslink.cz/cms_eshop/GOB_Introduction.doČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: cslink jojkluci ze Slovenska jste moc hodny, prave o slovenske programy mi jde. Tady tu "Aktivace skupin programu", jsem uz nekolikrat navstivil ale marne hledam nad Nova HD "programy neomezene + 1 mesic...", jak je tu nekde uvedeno ze mam zaskrtnout... Takze čo d´alej? |
trotta
![]() |
|
trottaMas tam take cosi,ze registrace a tam by si mal mat "Neplacene programy bez omezeni" (pokial to uz nemas aktivovane)...co mas za tarif??Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: cslink jojalebo ak to nevies najst,tak mi posli cislo karty na : vaclav.divok@gmail.com ... pozriem sa na to cez rychlu aktivaciuČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: cslink jojtarif: Základ, z roku 2008. "Neplacene programy bez omezeni",mám aktivované od 4.9.2009... |
trotta
![]() |
|
RE: cslink jojtrotta:Takze tarif "Neplacene programy bez omezeni" uz mas aktivovany..takze by ti to malo istČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: cslink jojide mi len STV1 a STV2 asi som neni ten vyvoleny. Děkuju a přeji KRASNE VIANOCE a po nich taky krásně... |
trotta
![]() |
|
![]() |