![]() |
|
Diablo2-SkylinkMám dotaz,zda Vám chodí v diable2 karty skylink.Mě ne.Díky za odpověd. |
milord
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
re:ahoj, bez problému, ale dal jsem PMT ONPři vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
RE: Diablo2-SkylinkMám Humax2000.To jsem zkoušel a ani tuk. |
milord
![]() |
|
RE: Diablo2-Skylinkhm...neznám-zkus to dát do druhého slotu a podívej se jestli to přečte kartičku, mám pocit, že si asi nerozumí s Tvým strojem-je to škoda...U mě Octagona SF918HD (původně SAB Ultimate), Ferguson HF 8900HDTV a ariva 200HD je vše OK Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
RE: Diablo2-SkylinkTo všechno jsem zkoušel a ani tuk.Nenačte to kartu.Zkoušel jsem to taky v Humax 5500,5300 a stejný výsledek. |
milord
![]() |
|
RE: Diablo2-Skylinkhm...ne kompatibilní s Humaxy, škodapro jistotu vyzkoušej u mých uvedených strojů- pokud je možnost, kdyby to nešlo, tak si vyhrál (reklamace) pokud to půjde-smůla Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
RE: Diablo2-SkylinkEmulátor chodí normálně. |
milord
![]() |
|
RE: Diablo2-Skylinkne, ne ne, to nemá s emu co dělat, samozřejmě můžeme nastavit prioritu card, ale to ty jistě všechno víš- prostě ti kartičku v diablu s Humaxy nepřečte, je to samozřejmě o CAIDu, takže ještě pro jistotu přitvrď a najdi si CAID_CZ-SK a přidej ho pomocí programátoru, třeba to bude ono R^Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
Jak to vypadá?samozřejmě v nastavení CAS musí být cryptoworks (ON) ale to jsem si jen tak vzpoměl...Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
RE: Diablo2-SkylinkAUTO PMT - ONPriority - Card-EMU CAS - Cryptoworks - ON chodí jak Gital tak Skylink R^ VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 414 |
![]() |
|
RE: Diablo2-Skylinkahoj, tkane to je právě to...nemusí chodit v určitých strojích, ale budu rád, když milord potvrdí, že to bylo CAIDemPři vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
musím odjethttp://leteckaposta.cz/357494180CAID CZ, třeba Ti to pomůže Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
@BabuiMě nechodí oukejíček two v Arivě Combo,ani nehlesne.Až bude čas naperu tam poslední soft S012 a uvidíme.S tím novým softem se musí dělat nový setting a to bude chtít trochu víc času.VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 414 |
![]() |
|
RE: Diablo2-SkylinkBude to pravděpodobně jen v nastavení.Já jsem myslel,že testujete "pštrosa".A Vy řešíte věci,co umí dobře i REV 2,2. :))) :))) Rv |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
![]() |