![]() |
|
Twin monoblok-vadný vstupKoupil jsem nový twin monoblok a Vantage 1100.Po namontování a nastavení podle staršího přijímače který budu dál používat,vše OK.Ale po připojení Vantage a nastavení diseqc nefunguje přepínání konvertorů.Jde pouze Astra1,Astra3 nepřepne.Je možné,aby byl vadný jeden ze vstupů do monobloku? Už jsem na to neměl nervi a nezkusil jsem prohodit kabely na monobloku,abych vyzkoušel ten funkční vstup na novém přijímači. .......
|
jito
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
HujerLeda by ti tam zapomněli odlít vlnovod. |
Hujer
Registrace: 4/2004 Příspěvků: 948 |
![]() |
|
RE: Twin monoblok-vadný vstupNo, aby mne zas zde někdo nenapadl: -odzkoušels st. sat. rec. oba výstupy na monoblocku ? Když OK.,potom "můžeš"mít v menu špatné nastavení Disegtu. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Twin monoblok-vadný vstupKabely jsem právě nezkusil-už jsem na to neměl nervi.Lézt po střeše se sněhem-nic moc.Je mi jasný,kam míříš. .......
|
jito
![]() |
|
RE: Twin monoblok-vadný vstupJestli máš na starším sat vše oki, věřím že máš v menu jen špatně nastavené DiseqcAž nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
VyřešenoZase jste měli pravdu.Díky tomu,že na USB přenáším setting mezi přijímači které jedou s motorem,jsem to měl špatně nastavené. Díky všem za snahu. R^ .......
|
jito
![]() |
|
![]() |