![]() |
|
Vorti, ty máš přehledProjel jsem si ty německé Eins festival HD, ZDF HD a ARD HD, abych byl upřímný, obraz nic extra proti třebas ServusTV HD, rozlišení opět 1280x720, ale překvapuje mne a zatím nechápu Frame rate 50 ????? a Bit rate 18,749.Můžeš mi prosím nějak vysvětlit tento stav ? Dík |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
RE: Vorti, ty máš přehledk tomu viz.:www.netcam.cz/encyklopedie-ip-zabezpeceni/progresivni-skenovani.php 720p (progresivní) je výhodnější pro rychle se pohybující záběry a objekty 1080i (prokládané) zase ve všech ostatních případech Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Vorti, ty máš přehledAno, porovnávali jsme už při atletice z Berlína, kde podle většiny byl lepší stejný obraz na 1080i, spíše mne zaráží, jak malý bit rate používaj ke škodě obrazu.Zlatej Skylink R^ |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
RE: Vorti, ty máš přehledno oni to doženou (a myslím, že už vlastně na těch vánočních přehledech filmů, který jsem tady dneska dával, je to jasně vidět) tím počtem těch nativních HD pořadů. takže zatímco na tý Nově nebo ČT budeš sledovat většinou upscale, tak tam to bude většinou HDVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
![]() |