![]() |
|
Živaahojky jde i na digi tv živa ?? nevíte někdo??chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.
|
Darkl
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 626 |
![]() |
|
RE: Živa...Jde. Ako "Televizo" 12418V 28000 7/8 Ale nie je v Digi, no na 1°W je. |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: Živano jasné že ide aj na Intelsate 1002. |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: Živa12418,V,28000,7/8, |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
Aj u mňa zvuk na (nevhodné slovo)Aj u mňa zvuk na HOVNO,tak ako celý program oni majú starú techniku tak to nie je len vo vašom prijmači, ale je to zaprčinene preto. Sú to amatéri kompletne vo všetkom - taký knder menežment veď keď sa tam nedávajú výplaty tak čo by konateľ chcel? Akých profesionálov? veď tam sú platy 450 euro hrubé, kto aký profesionál by dnes robil za takéto peniaze? A potom to takto vyzerá veď je to len na smiech A viete aký je nový slogan v tejto televízii? Tak ja Vám to napíšem. U šmatlavého Deáka bez výplat sa maká totiž v tejto televízii sa výplaty, honoráre a fakrúry nevyplácajúa, pracovníci podávajú len žaloby a trestné oznámenia na konateĺa firmy. Viac sa dočitate keď si do googla dáte /nautik TV diskusia/. TV Živa bola ešte včera TV Televízo a pred rokom TV Nautik, takže behom 4 rokov od jej vzniku v r. 2005 je to tretia reinkarnácia tejto istej televízie, tohto istého majiteľa. Doporučujem prečítajte si web stránku Tv Nautik diskusia 71 príspevkov, toto čítanie stojí za to. Príjemnú zábavu. Všetkým ľuďom z tohto fóra prajem krásne Vianočné sviatky - čaute. |
tajtrlik
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
Aj u mňa zvuk na (nevhodné slovo)Aj u mňa zvuk na HOVNO,tak ako celý program oni majú starú techniku tak to nie je len vo vašom prijmači, ale je to zaprčinene preto. Sú to amatéri kompletne vo všetkom - taký knder menežment veď keď sa tam nedávajú výplaty tak čo by konateľ chcel? Akých profesionálov? veď tam sú platy 450 euro hrubé, kto aký profesionál by dnes robil za takéto peniaze? A potom to takto vyzerá veď je to len na smiech A viete aký je nový slogan v tejto televízii? Tak ja Vám to napíšem. U šmatlavého Deáka bez výplat sa maká totiž v tejto televízii sa výplaty, honoráre a fakrúry nevyplácajúa, pracovníci podávajú len žaloby a trestné oznámenia na konateĺa firmy. Viac sa dočitate keď si do googla dáte /nautik TV diskusia/. TV Živa bola ešte včera TV Televízo a pred rokom TV Nautik, takže behom 4 rokov od jej vzniku v r. 2005 je to tretia reinkarnácia tejto istej televízie, tohto istého majiteľa. Doporučujem prečítajte si web stránku Tv Nautik diskusia 71 príspevkov, toto čítanie stojí za to. Príjemnú zábavu. Všetkým ľuďom z tohto fóra prajem krásne Vianočné sviatky - čaute. |
tajtrlik
![]() |
|
Aj u mňa zvuk na HOVNOAj u mňa zvuk na HOVNO,tak ako celý program oni majú starú techniku tak to nie je len vo vašom prijmači, ale je to zaprčinene preto. Sú to amatéri kompletne vo všetkom - taký knder menežment veď keď sa tam nedávajú výplaty tak čo by konateľ chcel? Akých profesionálov? veď tam sú platy 450 euro hrubé, kto aký profesionál by dnes robil za takéto peniaze? A potom to takto vyzerá veď je to len na smiech A viete aký je nový slogan v tejto televízii? Tak ja Vám to napíšem. U šmatlavého Deáka bez výplat sa maká totiž v tejto televízii sa výplaty, honoráre a fakrúry nevyplácajúa, pracovníci podávajú len žaloby a trestné oznámenia na konateĺa firmy. Viac sa dočitate keď si do googla dáte /nautik TV diskusia/. TV Živa bola ešte včera TV Televízo a pred rokom TV Nautik, takže behom 4 rokov od jej vzniku v r. 2005 je to tretia reinkarnácia tejto istej televízie, tohto istého majiteľa. Doporučujem prečítajte si web stránku Tv Nautik diskusia 71 príspevkov, toto čítanie stojí za to. Príjemnú zábavu. Všetkým ľuďom z tohto fóra prajem krásne Vianočné sviatky - čaute. |
tajtrlik
![]() |
|
TV Živa,včera TV televízo a pred rokom TV NautikAj u mňa zvuk na HOVNO,tak ako celý program oni majú starú techniku tak to nie je len vo vašom prijmači, ale je to zaprčinene preto. Sú to amatéri kompletne vo všetkom - taký knder menežment veď keď sa tam nedávajú výplaty tak čo by konateľ chcel? Akých profesionálov? veď tam sú platy 450 euro hrubé, kto aký profesionál by dnes robil za takéto peniaze? A potom to takto vyzerá veď je to len na smiech A viete aký je nový slogan v tejto televízii? Tak ja Vám to napíšem. U šmatlavého Deáka bez výplat sa maká totiž v tejto televízii sa výplaty, honoráre a fakrúry nevyplácajúa, pracovníci podávajú len žaloby a trestné oznámenia na konateĺa firmy. Viac sa dočitate keď si do googla dáte /nautik TV diskusia/. TV Živa bola ešte včera TV Televízo a pred rokom TV Nautik, takže behom 4 rokov od jej vzniku v r. 2005 je to tretia reinkarnácia tejto istej televízie, tohto istého majiteľa. Doporučujem prečítajte si web stránku Tv Nautik diskusia 71 príspevkov, toto čítanie stojí za to. Príjemnú zábavu. Všetkým ľuďom z tohto fóra prajem krásne Vianočné sviatky - čaute. |
tajtrlik
![]() |
|
No komédia Tv Živa a jej kinder menežment xi xi xiAj u mňa zvuk na HOVNO,tak ako celý program oni majú starú techniku tak to nie je len vo vašom prijmači, ale je to zaprčinene preto. Sú to amatéri kompletne vo všetkom - taký knder menežment veď keď sa tam nedávajú výplaty tak čo by konateľ chcel? Akých profesionálov? veď tam sú platy 450 euro hrubé, kto aký profesionál by dnes robil za takéto peniaze? A potom to takto vyzerá veď je to len na smiech A viete aký je nový slogan v tejto televízii? Tak ja Vám to napíšem. U šmatlavého Deáka bez výplat sa maká totiž v tejto televízii sa výplaty, honoráre a fakrúry nevyplácajúa, pracovníci podávajú len žaloby a trestné oznámenia na konateĺa firmy. Viac sa dočitate keď si do googla dáte /nautik TV diskusia/. TV Živa bola ešte včera TV Televízo a pred rokom TV Nautik, takže behom 4 rokov od jej vzniku v r. 2005 je to tretia reinkarnácia tejto istej televízie, tohto istého majiteľa. Doporučujem prečítajte si web stránku Tv Nautik diskusia 71 príspevkov, toto čítanie stojí za to. Príjemnú zábavu. Všetkým ľuďom z tohto fóra prajem krásne Vianočné sviatky - čaute. |
tajtrlik
![]() |
|
@tajtrlikTady jsi právě skončil.125/140cm = (80E - 37,5W), 95/105cm = (36E L/R), 2x LNB Invacom, Color Super 92 Emme Esse, Teroz 434.
Pokud chcete přežít doktorské studium, nesmí se váš školitel nikdy dozvědět, že vůbec existujete.
|
D2MAC
Registrace: 8/2004 Příspěvků: 2 003 |
![]() |
|
![]() |