Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Vánoce a největší poradce:Babui

Děkujeme za všechny paraboláky že jsi nám celý rok radil a pomáhal jak..how to do. hlavně Feruson moc nám to pomohlo a jsme vděční za to že jsi zůstal a vydržel...to jsem opravdu nečekal 1000 R^ doufám že se Tě uvidím na nějakém dalším srazu ještě jednou vřelé díky.skohy.stále na to koukám jak vejr.ještě jednou /to se nedá napsat/ díííkkk R^ R^ R^ ....

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE:Vánoce a největší poradce:Babui

a ze tam fouknes jeste pstrosa jsem necekal tak tedy Viva radci roku dekujem velmi pekneee,milion R^ :8) :8)

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy

RE: Vánoce a největší poradce:Babui

můžu být zvědavý? kam, do čeho?

netace
Registrace: 12/2008

RE: Vánoce a největší poradce:Babui

ahoj, jsem úpřimně rád, že Tě to potěšilo-máme velkou radost, že máš další hračku a to fungl novou, která de facto ještě není u nás na trhu,
kdyby jsi cokoliv potřeboval zavolej nebo napiš

S pozdravem a s pocitem štěstí druhému udělat radost
Babui a Babuika
Veselé vánoce

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui
Registrace: 1/2006

@netace

můžeš..přáníčko klidu a míru pro všechny dobré lidi a lidičky...patříš tam také..?Jinak ovládáme softy a radíme jak na to v rámci knihovny parabola.cz.A co ty?

skohy

@Babui

Sem pohodlnej smatram koukam... hele todle neni fer celej rok jen radis a pak tohle cekej ze vemu v lednu Vanspeeda a prijedem a nejlepe v patek abys nemohl na tenak ale jinak bobe zece nekolik R^ R^ R^ tolik se jich nevejde :( ale mi urcite jedem....a pivo mas??

skohy

@skohy

hoši přijeďte kdykoliv, pivo mám piji nealko v plechu.
Je to fér, protože mě děláš radost každé vánoce, varoval jsem Tě před 4-mi dny :8)

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui
Registrace: 1/2006

@Babui

Ale tohle??díky foru jsem poznal nového přítele,Tááák se těš jsem tam co by duppp

skohy

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra