![]() |
|
TECHNISAT DIGIT HD8-SX - nejde astra 3Asi tak pět hodin si hraji s přístrojem TECHNISAT DIGIT HD8-SX . Bohužel bez úspěchu naladění programů na družici Astra 3. Vezmu to po pořádku. Na domě mám udělaný rozvod na Astru 1 a Astru 3. Do těď jsem používal přístroj Humax CRCI 5500, kde pro družici Astra 3 byl nastaven DiseqC „A“ a pro družici Astra 1 DiseqC „B“. Po zapojení přístroje jsem odklikal potřebná nastavení a kompletní nabídka programu z družice Astra 1 začala bez problémů běhat.V kolence „nastavení LNB“ jsem do první pozice tedy A/A nastavil Astru 3 ve druhém řádku jsem ponechal pouze družici Astra 1, uložil a vyjel z menu, bohužel, Astra 1 šlapala dál, ale Astra 3 stále nic. Zkoušel jsem všechny možné kombinace až se mi podařilo naladit Óčko TV a Z1, ale naprosto nic jiného, ani stanice, které vysílají na společné frekvenci se Z1. Ještě dodám, že u Astry 1 je přednastaveno „jednoduché LNB“ a parametry 9750 / 10600 / 11700. Pokud přepínám všechny možnosti LNB tak v „SATCR - LNB“ se dá nastavit kolonka „MHz“, zkoušel jsem tam nastavit 9750, atd, ale bohužel nic. Netuší někdo, kde je chyba? Když jsem připojil zpět starý přijímač vše šlape dál ... |
Pavlos PM
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 296 |
![]() |
|
RE: TECHNISAT DIGIT HD8-SX - nejde astra 3Včem máš zasunutou kartu ? |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: TECHNISAT DIGIT HD8-SX - nejde astra 3Navazuji na CES, je li to original modul technisat, je třeba zasunout kartu čipem nahoru. |
kominik
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 96 |
![]() |
|
![]() |