Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

vantage 1100

je tu niekto od tohoto satu potreboval by som vymenit par zistzeni skusenosti peto1981@seznam.cz

forak
Registrace: 7/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34
Odpověď v diskusním vlákně

vantage

tak napiš co potřebuješ, ať se něco přiučíme. ono je to skoro všechno stejný pro všechny HD modely, takže to je výhoda. mám ho taky teprve pár dní (7100s) a docela mi příde ok. soft běží stabilně včetně emu KD (zatím se ani jednou nerestartoval nebo něco podobnýho), tuner je vynikající - je tam vidět zlepšení při příjmu na hraně, dálkový ovládání ale nic moc a jsem dostal už to nový (na fórech píšou, že ho doporučujou vyměnit za univerzál logitech harmony), spolupráce s externím HDD vynikající (mám WD passport essential 500GB), nahrává v pohodě včetně ITV HD, titulky DVB taky bez chyb (3x zmáčknout tlačítko text) - na tom se mi líbí, že text tam nezůstává zbytečně dlouho až do dalšího novýho titulku, což je někdy třeba minutu, ale po chvíli sám zmizí

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

vortimond

čo myslíš tymto:"dálkový ovládání ale nic moc"?

notna
Registrace: 3/2007

RE: vantage 1100

často se stane, že se tam při zmáčknutí např. OK pošle ten signál dvakrát. možná to chce jenom zvyk a cit. každopádně to dálkový ovládání není dobrý. ale není natolik špatný, aby z toho člověk zešedivěl :)))

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Nová dálka je určitě lepší,než starší model.
Ale problém nové dálky je v tom,že od výrobce chodí dost často "nekvalitní" výrobek.Musí se silou mačkat nebo "pošle" 2 povely atd.
Pokud se natrefí na dobře vyrobenou,tak chodí výborně.

.......

jito
Registrace: 12/2005

přesně jak píšeš. jinak ten samotnej přijímač je top gerät. koupím asi nějakej ten kvalitní univerzál a uvidím

vortimond

pre vortimond mno akurat sa snazim vyriesit problem (nevhodné slovo) tv neviem to rozchodit na mojom starom sa zadavali kluce inak iba som zadal 32 cisiel a bolo to oka ale na tomto sa my to zda zatial koplikovane neviem ci to cpem na spravne miesto lebo tam sa da az okolo 150 znakov dat co asi nie je spravna cesta soft som uz prehral nejakym zazrakom :-)nechces v tomto poradit ? trebars cez icq skype? diky

forak

to nevhodný slovo je ta proslulá platforma na 1W? to nepřijímám. takže snad poradí někdo jinej.

vortimond

Vorti, gratuluju ti k novému přijímači. Vidím, že pán je fajnšmekr ;) R^
Prosím, prohlédni si bit rate u HD stanic, pro mne furt zajímavé a málo pochopitelné, třebas SD MGM má bitrate 37,5 a třeba filmbox HD jen 10,250 ????
Vant 7100 mám druhým rokem s původním DO na ty knoflíkovky. Maká přesně a dobře a co dávám ty silnější baterky, taky žádný problém, první vydržela asi 3 měsíce, ty silnější mám už víc než rok.

Nervoš
Registrace: 1/2006

to DO který jsem dostal já je pěknej šmejd. jedna perlička, která možná taky o něčem vypovídá: bylo v krabici rozbalený a zastrčený do obalu jenom tak napůl (nejspíš někdo ještě před odesláním balíku zkoušel, jestli je to ten dobrej kus) R^ :laughing:

vortimond

vortimont ten problem bude asi stejny pre vsetky platformy lebo vsade treba zadat kluce a toto je ten problem ktory ja teraz riesim takze myslim ze pokial menis kluce aj ty tak budes asi vediet poradit

forak

Na Vantage a klíče použij VantageMaker 2.5.Nahraj na flash a do přijímače.

.......

jito
Registrace: 12/2005

vorti

Starý DO padne lépe do ruky i lépe drží na stole, ale ty baterie, to je opravdu tragedie. Větší tam jdou sice dát, ale dáš je tam tak dvakrát a pak zákonitě urveš ty pojistné výstupky. Pak Ti nezbyde nic jiného, než přelepovat celé DO lepenkou kolem dokola a vypadá to jak u cikánů...

Nové DO je lepší především bateriemi AAA, ale zase má jednu konstrukční vadu a to je nedomyšlená konstrukce tlačítek.
Totiž, ta tlačítka které jsou ze slabých kovových kruhových výlisků jsou na hlavní gumovou základnu lepené nějakým lepidlem a právě to lepidlo vlivem tepla pouští ze sebe nějakou látku, která sice neni vidět, ale ty kovové výlisky celé překryje a kovové výlisky tlačítka tímto přestávají býti vodivými.
Už jsem několikrát toto nové DO rozebral a všechny tyto kovové výlisky vyčištil technickým lihem a tlačítka opět makaji jako víno.

Nejvíce se toto projevuje u navigační klávesy/ šipky vlevo/ vpravo a nahoru/dolu/.
Tot má zkušenost s DO od Vantage.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

No, ta stará dálka je opravdu hrůza Rv

HiFiOK
Registrace: 12/2006

aha a manualne to nie je mozne to tam nacpat? nechces vymenit nejaky kontakt?

forak

Saxon

díky za tip k tý dálce novějšího typu. taky se do něj zkusím dostat a vyčistit - kdyžtak.

vortimond

Nervoš,ten bitrate neukazuje dobře.

Dreambox DM900,Dreambox TWO ,Sony BRAVIA KD65AF8 OLED XR-65A80L OLED

Pepik71

Mam tu istú skúsenosť ako Saxon.Po vyčistení OK.Preto som sa vortimonda pýtal čo tým mysli ,a ak ma ten istý problém ako som mal ja , že mu poradím, ale Saxon ma predbehol :) .Je zaujímave ,že tie kovové plôšky vypadajú čisto(pekne sa lesknú).Ja som ich pôvodne ani nechcel čistiť ,ale potom som si povedal ,že keď som ho už otvoril tak ho pre istotu prečistím a ono to zabralo.Myslel som si ,že tento problém som mal len ja ,lebo nikto ho tu a ani na inom fóre nespomínal!

notna
Registrace: 3/2007

Měl jsem stejný problém s novým DO a před chvíli jsem ho vyčistil podle návodu od Saxona odmašťovačem, co se používá k lepidlu Universum a je to super.Děkuji Saxonovi za radu.

Ludvík
Registrace: 3/2006

Pepík 71

Proč myslíš, že to neukazuje bit ratedobře ?

Nervoš

naštěstí se dá ten ovladač snadno rozebrat. jde to krásně nehtama a zabrat od sebe. jsou tam takový plastový nožky, který zapadají do otvorů v tom vrchním dílu. nejsou tam takový ty zahnutý zoubky ani nic takovýho.

vortimond

Niekedy pomoze kontakty velmi jemne pregumovat obycajnou gumou na gumovanie,ked nie je lieh po ruke.....

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

taky u mě úspěch, maká jako drak. použil jsem prostředek na nádobí značky "tomík" :)))

vortimond

Len bacha z chemikaliami na tu foliu,nemaju sa v laske....

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

no právě. a líh taky ne. ten rozpouští některý látky obsažený v um. hmotách. proto se nikdy vodka neprodává v umělohmotnejch nádobách. ani ta nejlevnější.

vortimond

Technický líh je asi nejmilosrdnější.
Každopádně tento zásah má dlohodobou platnost, neni to jen na chvíli.
V tomto případě je asi nejhorší balit DO do nějakých igelitů a podobných prezervativů...

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra