Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

vantage 1100

je tu niekto od tohoto satu potreboval by som vymenit par zistzeni skusenosti peto1981@seznam.cz

forak
Registrace: 7/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34
Odpověď v diskusním vlákně

RE: vantage 1100

Možná, že ty DO dostanou největší kopr právě v cestě z fabriky k zákazníkovi.
Je to utemované v nějakém igelitu a v těch kontainerech na lodích, nebo čim se to vozí to asi také nebude žádná sláva.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

celkově asi záleží co to je za umělou hmotu. tenkrát před lety jsem chtěl vyčistit lihem spodní stranu cs-komputeru didaktiku gama (byla tam taková hnusná nálepka) a vyžralo to tam div né díru.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

citát z netu:
"Plastové nádoby a kanystry jsou naprosto nevhodné obaly pro destilát s 50% obj. alkoholu, protože líh rozpouští změkčovadla, použitá při výrobě plastů."
...tam na konec asi patří napsat "NĚKTERÝCH plastů"!

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

To je ale přeci jen trochu něco jiného. V kanystru působí ten líh neustále, ale když ho použiješ na vatičče na kontakt, tak se ti ta trocha v okamžiku vypaří a je pokoj.

Popravdě řečeno, nedokážu si představit, jak piju slivovici z plastový lahve. A pivo, to už vůbec ne!!
Ten Staropramen v plastu, to je teda nápad.

V létě občas v petlahvi točený pivo přivezu, ale piju ho zásadně z pulitru.

A už jsem zase u chlastu... :))

On Air!

Saxon

zabralo to tedy perfektně, ještě jednou díky. taky by mě nenapadlo to čistit, když to vypadá čistý. co se týče toho lihu, asi záleží na množství. já už si nepamatuju detaily (protože jsem chodil tenkrát do základní školy) ale ten kousek plastovýho obalu toho didaktiku nevypadal potom vůbec hezky. asi jako rozleptanej kyselinou. ale určitě jsem to tím lihem vydrhnul pořádně, to asi stoprocentně :laughing: a určitě bude v první řadě záležet, o jakej plast se vlastně jedná.

vortimond

vorti

Neni vůbec zač.
Řešíš už nejak konvertování záznamu z Vantage do nějakého standartního formátu?
Zatim používám MPG Convertor /TS to MPG ver.1.2/.
Byl původně pro Dreambox, ale funguje docela dobře i zde.
Spíš bych zanedlouho potřeboval něco pro HD streamy, kdybys něco šikovnýho odzkoušel, tak se poděl.
Zatim zdar, dávám si do pořádku domácí rozvod DVB a FM, už to bylo těmi nekonečnými úpravami dost nepřehledné... ;)

On Air!

Saxon

zatím ne. já mám neustále problémy s kapacitou, potřeboval bych i větší HDD do PC nebo nakoupit zase nějakej externí, takže zatím s tím nedělám nic. ten vantage celkově je takovej jednoduchej, není moc na hraní (jako všechny stroje krom linuxů), ale vypadá stabilně a má perfektní příjmový vlastnosti, to je jasná věc a kvůli tomu jsem si ho koupil. i dobře zpracovává ten nekvalitní slabší signál bez nějakejch rušivejch pazvuků a podobně - to jsem si myslel, že homecast/ferguson zvládá dobře, ale ten vantage to zvládá líp

vortimond

Je to pravda, jsou to držáci.
Po prvním vybalení z krabice je za deset minut kompletně připravenej pro zákazníka.
Akorát by to chtělo ještě jedno USB, nejlépe na frontpanelu.
Jsou navíc vynikají v DiseqC 1.1.
V tom snad nemají konkurenci.

On Air!

Saxon

firmware atd.

Osobně vlastním Vantage 8000. Ale ty ostatní jako jsou 1100, 6000 a 7100 velmi často montuji dalším zájemcům.
Vantage má slušlou podporu firware a nové vychází celkem dost často.Odstraňují se různé chyby těch předcházejících a navzájem se liší kvalitou obrazu a pod.
Pokud někdo potřebuje něco pořešit s firware, nebo řeší jak převést záznam v TRP. na DVD tak kontaktujte:
antonin.fiala@seznam.cz

antonin1
Registrace: 10/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra