Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

skylink-registracia

vcera mi koncila 20 - dnova ochutnavka programov, tak som kartu zaregistroval a dnes sa pozeram, resp. som sa chcel pozerat. Neprisli nove zapisy (su iba do 24.12.). Mail zo skylinku uz prisiel aj vypisuje ze karta registrovana od 24.12. Kde moze byt chyba?

jooky21
Registrace: 3/2007
Odpověď v diskusním vlákně

jooky21

Su sviatky..aj system si chce oddychnut :D ale nie...nechaj to na niecom zapnute a cakaj

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

RE: skylink-registracia

Praveze cakam a nic. Mam openbox a tam mi karty vzdy rychlo citalo. Ten system ma tiez napadol, ale cakat do pondelka by sa mi nechcelo

jooky21

zkoušel jsi tu "reautorizaci karty"? (po přihlášení na webu skylinku)

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

@vortimond

praveze skusal, kolko by som mal asi cakat?

jooky21

jooky21

no musíš len počkať do pondelka
to si mal pred sviatkami už zaregistrovať

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

@jupi

hmmm s tym pondelkom si ma nepotesil. Esteze mam motor... :)))

jooky21

mne vcera volal kamarat, jeho rodicia si kupili 4.12. sat komplet a vcera im tiez skoncila platnost, tak som im to bol zaregistrovat a nabehlo to hned po registracii na nete. bolo to cca o 13,00

mjamriska
Registrace: 4/2003

joki21

Aj mne by vyprsalo vcera ale registroval som v pondelok.Z logickych dovodov.Alebo si myslel ,ze kvoli tebe niekto zrusi vianoce?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra