Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

heppy feet-nova HD

No tak jsem se těšil,že když film HD tak i odpovídající zvuk.
Včera to běželo na ORF1 a tam byl zvuk5,1.Tak nevím proč aspoň jeden film měsičně co vysílají v HD neudělají na 100%.Škoda...

T90+DM800

koky
Registrace: 10/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: heppy feet-nova HD

No začni třeba s tím, že si budeš neustále dokola opakovat jednu jedinou a všeříkající větu."Jsem v České republice." A to tak dlouho než provozovatel vysílání zjistí, že jiná cesta nevede a ty se konečně dočkáš. O pár let starší, ale dočkáš se. Jenomže s pocitem, že jinde jsou zase o kus dál. :-)
A tak furt dokola. A to platí nejen o sat vysílání. Do té doby radši sestavu HC krm věcmi z BR-D.
Hezký večer.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

to je všechno o konkurenci. nova nikdy žádnou neměla a nemá, tak na co by tam vysílala víc filmů v HD nebo se zvukem v Dolby. v bundesrepublik má nejsledovanější televize share 14%

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

stejně to byla kravina,zase mě nachytali,čekal jsem až do konce filmu,pro děti horor,pro dospělé kravina

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra