Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Zápisy skylink

Kolegové, nevíte náhodou jestli není nějaký problém se zasíláním zápisů ze Skylinku? Kamarád nainstaloval nový komplet s Topfieldem 6000, zaregistroval na netu SL kartu (potvrzující mejly došly), na mou radu to nechal od včerejšího večera v přijímači a na ČT1 a stále mu to píše "služba dočasně nedostupná".
Nemám tento přijímač, ale jestli to dobře chápu, tak mu nedošly zápisy... :((

.................

kaspi
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Zápisy skylink

reaoutorizacia karty na skylink stranke,samozrejme po prihlaseni....

golfLC
Registrace: 11/2007

Já jsem několik T 600 CR instaloval a nikdy nebyl problém, jen mu to déle trvalo.

CES
Registrace: 4/2007

Mal som taký istý problém u zákazníka s týmto prístrojom,nepomohla ani reautorizácia karty,musel som kartu vložiť do iného prístroja a prišli zápisy.
Pred rokom chodili zápisy na tento prístroj v pohode.trvalo to síce dlhšie ale prišli.

lukas127
Registrace: 1/2008

Pokud se nepletu do Topfielda karta čipem nahoru.Párkrát se mi to také stalo,při té spoustě přijímačů,že jsem jí tam narval obráceně. :laughing:

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007

Včera jsem instaloval a zápisy začaly chodit do 5 minut.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous

Zápisy skylink

Topfield je pekna (nevhodné slovo) taky jsem to montoval a po 30ti minutach jsem to vytahl ze zasuvky a pak to nabehlo

42e,39e,28,2e,26e,23,5e,19,2e,16e,13e Maximum E85 + motor(1w par.80cm)//full dvb-t2 cz,sk //CCcam// VU+ Solo SE v2 //

marceles
Registrace: 9/2006

Taky mám pocit, že na topfield to "chodí později", v létě u kámoše už jsem ho hnal na reklamaci a zápisy došly asi po 4-5 hodinách... :-/ Tak nevím...

.................

kaspi

na topfildech žádný problém, jsou horší hračky...

veris
Registrace: 7/2008

@veris

Tak rozhodně netvrdím, že topfield je špatný, akorát problém se zápisy jsem měl zatím vždy jen u nich. Nicméně pokud někdo nechce experimentovat s emu, tak tento přístroj doporučuju, jako momentálně nejvhodnější v poměru cena/výkon. R^

.................

kaspi

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra