Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Malá záhada

Propojil jsem dvě vzdálené sat.antény, jedna s 3konvertory a druhá se 2konvertory přes relé position. Hraji však pouze 4 sat.pozice, 2 z každé antény a tu poslední tam nemůžu dostat, je to přes HEAD SD 8500, nevíte někdo, jak na to? Předem díky za ochotu.

kusma
Registrace: 1/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Malá záhada

Máš position 4/1 to ti budou fungovat jen 4 lnb patý lnb to posouvá do disegC 1.1 tam už je pozic 16

slapet
Registrace: 11/2007

A kterou máš V1 nebo V2 ?

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj

Malá záhada

Ahoj, díky za reakci. V1 nebo V2 to je co? Když to tu pátou posouvá do diseq1.1 tak bych signál z ní měl najít mezi těmi 16? Zkusím.

kusma

Měl jsem kdysi přes relé ( ovládané přepínáním 0/12 V ) připojen jeden konvertor na samostatné parabole s dalšími čtyřmi konvertory ( ovládanými přepínačem DISEqC )bez problémů. Starý ( ale dobrý ) Humax F1-CI zvládal přes MENU nastavení přepínání těch 0/12 V. Novější Topfield TF6000Cr ( taky dobrý )zvládá totéž ( plus další dva konvertory )při kaskádovém zapojení třech DISEqC přepínačů a při použití DISEqC 1.0 a DISEqC 1.1.

Tondach
Registrace: 3/2004

Muzes mi ty carodeji vysvetlit, jak si zapojil 5 lnb do position relatka??

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Malá záhada

Proč čaroději? Jsou tam dva 4vstupové přepínače diseqc a ten position se dvěma vstupy by to měl přepínat, ale satelit to nezvládá. Vybral si po dvou z každého přepínače a nic víc, ani přes diseq 1.2 - tam nic není - tedy signál.

kusma

kusma

tohle ti fungovat NIKDY nebude, protoze Diseqc 1.0 a povely Option/Position fungujou uplne jinak. Pokud chces vice jak 4 LNB, tak musis jit do relatka Diseqc 1.1, nebo do motor. povely ovladaneho relatka. Nebo misto toho tveho 2in positon tam vrazit rele 0/12V. pic

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

saxon

Díky za informaci a radu. Můžeš mi dát odkaz co by to mělo být přesně - myslím to relé 0/12V? Díky

kusma

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra