![]() |
|
Malá záhadaPropojil jsem dvě vzdálené sat.antény, jedna s 3konvertory a druhá se 2konvertory přes relé position. Hraji však pouze 4 sat.pozice, 2 z každé antény a tu poslední tam nemůžu dostat, je to přes HEAD SD 8500, nevíte někdo, jak na to? Předem díky za ochotu. |
kusma
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 82 |
![]() |
|
RE: Malá záhadaMáš position 4/1 to ti budou fungovat jen 4 lnb patý lnb to posouvá do disegC 1.1 tam už je pozic 16 |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
RE: Malá záhadaA kterou máš V1 nebo V2 ?AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
Malá záhadaAhoj, díky za reakci. V1 nebo V2 to je co? Když to tu pátou posouvá do diseq1.1 tak bych signál z ní měl najít mezi těmi 16? Zkusím. |
kusma
![]() |
|
RE: Malá záhadaMěl jsem kdysi přes relé ( ovládané přepínáním 0/12 V ) připojen jeden konvertor na samostatné parabole s dalšími čtyřmi konvertory ( ovládanými přepínačem DISEqC )bez problémů. Starý ( ale dobrý ) Humax F1-CI zvládal přes MENU nastavení přepínání těch 0/12 V. Novější Topfield TF6000Cr ( taky dobrý )zvládá totéž ( plus další dva konvertory )při kaskádovém zapojení třech DISEqC přepínačů a při použití DISEqC 1.0 a DISEqC 1.1. |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Malá záhadaMuzes mi ty carodeji vysvetlit, jak si zapojil 5 lnb do position relatka??On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Malá záhadaProč čaroději? Jsou tam dva 4vstupové přepínače diseqc a ten position se dvěma vstupy by to měl přepínat, ale satelit to nezvládá. Vybral si po dvou z každého přepínače a nic víc, ani přes diseq 1.2 - tam nic není - tedy signál. |
kusma
![]() |
|
kusmatohle ti fungovat NIKDY nebude, protoze Diseqc 1.0 a povely Option/Position fungujou uplne jinak. Pokud chces vice jak 4 LNB, tak musis jit do relatka Diseqc 1.1, nebo do motor. povely ovladaneho relatka. Nebo misto toho tveho 2in positon tam vrazit rele 0/12V. picOn Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
saxonDíky za informaci a radu. Můžeš mi dát odkaz co by to mělo být přesně - myslím to relé 0/12V? Díky |
kusma
![]() |
|
![]() |