Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Titulky na ČT1 HD

Zdravím. Mám reciver Mascom MC2000CR HDCI. Asi 14 dní se mi zobrazují titulky na ČT1 HD. Když je vypnu, přepnu na jiný program a zpět, tak jsou tam zase. Jinak v reciveru mám vše nastaveno dobře, to jsem prošel. S/W mám také nahrán poslední aktuální. Neví někdo co se s tím dá dělat? (Jestli se teda vůbec dá). Jedu přes CS Link.
Díky.

libča
Registrace: 10/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Titulky na ČT1 HD

ja si myslim ,ze to je pro urcitou skupinni lidi...mne to taky porad jede...budu rad jestli tomu je jinak a da se to nejak odstranit :8)

VU+ZERO,Tv PHILIPS 40US6809/12 a Argus miniplus highspeed HD+ DVB-T Combo,Argus piccollo,LG 32LE5310

kos
Registrace: 12/2005

tak to bude asi chyba ve firmware. pro jistotu můžeš poslat mejla na mascom.cz a oni to v další verzi možná odstraní

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

taky můžeš zkusit naladit ČT HD ručně se zadáním PIDů. najdeš je tady:
http://en.kingofsat.net/tp.php?tp=3545
to by mohlo ty titulky odstranit. potom možná budeš muset přepínat přes nějakou HD stanici (například Novu HD) nevím. zkus to

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Díky za postřehy. Zkusím, vyzkouším.

libča

zkousel sem vselijake finty myslim ze se s tim momentalne neda nic delat jedine to vzdy prepnout. Rv

image
Registrace: 10/2008

Mám stejný problém u Homecastu HS8100 cipvr a taky nevím co s tím. :((

TV Samsung 7 Series (55),AV Receiver Yamaha RX-V861,CD Technics SL-PG400A

Peri
Registrace: 10/2006

ja jsem zjistil ze ,kdyz prepnu audio na cz a ne na DD tak tituliky zmizi,ale po preppnuti na jiny program a zpet tak se zase objevi tzn., v CT 1HD to dat na audio cz a ne na DD...mam Vantage 7100

VU+ZERO,Tv PHILIPS 40US6809/12 a Argus miniplus highspeed HD+ DVB-T Combo,Argus piccollo,LG 32LE5310

kos
Registrace: 12/2005

To jak to tady popisujete se děje také u Fergusona HF8900 při každém přepnutí na CT1 musím manuálně odstranit titulky je to dost otravné a zřejmě to tam CT posílá takže máme smolíka

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

neda se s tim nic delat problem je na strane vysilatele bohuzel Rv

image
Registrace: 10/2008

Mascom 2100, stejny problem, musim vzdy manualne vypnout po prepnuti, nepomohlo ani zakazani titulku v nastaveni

rejča
Registrace: 10/2007

Na Inverto Scena 5 vše OK, titulky odstraněny v menu... R^

Luka1234

ARIVA 200 vypnul jsem to v menu : system - nastavení OSD - zobrazit nápisy - vypnout.

pantany

Titulky na CT 1 HD

mám Ferguson hd 8900 a není problém. V nastavení titulků v "option" jsem dal OFF a je to. R^

Jirka60
Registrace: 5/2009

žádná chyba softwaru problém je úplně u všech v nastavení je sice možnost zákaz titulků,ale konkrétně u CT HD to nefunguje prostě to tam naskočí a podobný problém je i u ARD nebo ZDF,každopádně si člověk nevybere protože když je zakážete,tak ten kdo má předplaceno NGC a NGC Wild,tak je musí stejně zapínat ;P

bojda
Registrace: 5/2009

Ano, ano přesně tak jak píše bojda. Tohle sem měl přesně na mysli. Já už totiž vyzkoušel taky všechno, ale bohužel bez úspěchu. Samozřejmě že titulky můžu v menu vypnout, ale pak mi nejdou na NGC, ani na NGC Wild. Je to jak píšeš i u ARD a ZDF, ale tam mi to téměř nevadí, protože to moc nesleduju. U tý ČT1 HD je to horší. Třeba to časem odstraní. Zítra ještě zavolám na Mascom, třeba budou moudřejší. Kdyžtak se podělim o rady porady.
Zatím díky všem za postřehy a hodně zdraví a úspěchů do roku 2010.

libča

Titulky na ČT1 HD

Mám AB IPBox 910HD a kartu CSlink a také se nemůžu zbavit titulků na CT1HD.

njirio
Registrace: 9/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra