Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Jak na skylink

Mám registraci karty na slovensku(jenom slovenské programy).Jde karta přeregistrovat na cz aby šli programy SK a CZ nebo ňáká jiná možnost.Předem děkuji za radu

LucaP
Registrace: 2/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Jak na skylink

Karta je na mě.Jak jsem psal původně byla na filmbox.

milord
Registrace: 12/2005

tym lepšie pre teba - žiadne problémy, zavolaj do skylinku koľko ti treba doplatiť ? doplatiš a máš aj NOVU,NOVU Cinemu.

skynett
Registrace: 8/2009

skynett

Jak jsem psal,tak 10.12.2009 jsem si nechal aktivovat za 328kč české programy.K mému údivu nešla Nova a ani Nova cinema.Tak jsem tam napsal a napsali mě zpět,že u této karty nelze.Tak nevím.

milord

teraz sa s tím neda urobiť nič, jedine po sviatkoch, skúsim to preveriť, zatiaľ s tím nebol žiadný problém, som zvedavý ako to zdôvodnia že sa to nedá.

skynett
Registrace: 8/2009

skynett

Taky jsem se divil.Napsala,že je to slovenská karta a nelze s ní nic udělat,aby mě šla Nova a Nova cinema.

milord

milord

Mam modru kartu a ide vsetko

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

to skynett

Doplatok 13€ je podľa cenníka len na staršie karty a programy ČT1 a ČT2. Nikde sa nehovorí o NOVE a iných českých programoch ako PRIMA a.t.d.

huvo
Registrace: 2/2004

huvo

Všechno jede kromě Novy,Novy cinemy a HD programů.

milord

ide vsetko...ziadne okrem

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

Teď jsem to taky řešil. Mám modrou kartu na slováka, jdou pouze slovenské programy. Napsal jsem email na Sky-link, okopíroval jsem žádost o změně uživatele , vyplnil jsem, dodal jsem paragon nabytí karty/ již v roce 2003 /podepsal, oskenoval , poslal emailem. Napsali, že již kartu mám přepsanou na sebe a jestli chci doplnit české programy tak doplatím u nás / třeba v Ostravě / 490kč.a můžu mít programy všechny, tzn, i české. Ještě jsem to neučinil, protože mám i digi. Tak přeji dobré pořízení a pěkné svátky. Satmen.

Satmen
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra