Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Optibox , Showbox

Dobrý den mohu zakoupit během ledna HD přístroj těchto značek Optibox , Showbox Který je lepší a co nabízí za možnosti? Na Internetu jsem o nich nic moc nenašel. Jakou mají podporu? Ani nevím o jaké označení vlastně jde. Chci je na Skylink, Emulace by se taky hodila, Alfanumerický displej a bezchybné DVB Titulky a HDMI. Díky za nějaké Info od Lidí co e v tom vyznají.

Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E

PC1
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Optibox , Showbox

Showbox ma HD prijimac????

Dish:Supral 200cm-90E-47,5W.C+Ku band:QARL 3636+GBOX2000,dekl.:HARL3612+ PaceMSP995,FIX-120cm-23,5E,LNB:INVERTO Quad:90cm+DM3800-95E-50W,Clarke TechHD4100+,Octagon SF8008 combo,AB Cryptobox 752(LNB): WSI,ZINWELL a vela inych..C band polarotor+Supermax 13

Dano
Registrace: 1/2007

Ano má.Zatím ještě není na našem trhu.

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007

Mě to nabízí člověk, který montuje satelitní techniku ,ale rád bych se zeptal i dalších co si o těchto přístrojích myslí.

PC1

Nekúpil by som ani jeden. Globo HD S1 = Vantage HD.

vw1

Showbox HD je novinka,která se co chvíli objeví u nás.
Vzhledem k nedostatku informací o přijímači,se toho moc nedovíš.
Pro ,,vw1,, na 1000% vím ,že jsi Showbox HD neviděl,snad ani na obrázku,natož jej držel v ruce a měl možnost tento přijímač otestovat.Tak jak můžeš napsat,že by jsi jej nekoupil.Typický příklad,jak dokáže být člověk neobjektivní.Přesně tak se chovají prodejci. R^

lachtan

Tak pánové jaký je ten Optibox třeba? Něco bližšího k němu? Ano v obchodě mě řekli u některých přístrojů, to je šunka to mi neprodáváme. A když sem se zeptal proč, řekl, že neví ,ale že to říkal jejich dodavatel. Stračí?

PC1

Zajímavé jak se nyní snažíš vše otočit.
Já žádný přijímač nedoporučoval,jen jsem poukázal na to co jsi napsal ty.Přečti si po sobě co jsi napsal.Showbox HD by jsi nekoupil a já se tě ptám proč?Máš sním snad zkušenosti?
Nemáš ani jsi jej neviděl.Já nemám co vysvětlovat.Nepsal jsem,že nemá kupovat ten či onen přijímač. R^

lachtan

vw1 omlouvám zaměnil jsem si nick. :lookaround:

lachtan

PC1

Jen si zapamatuj prodejce ti bude vždy vychvalovat jen to co prodává a z čeho může těžit.
Rozhodnutí co si pořídíš je jen na tobě.Utvoř si seznam funkcí co by tvůj přijímač měl umět a dle toho se rozhoduj.
Na internetu je mnoho fór zabývající se určitými druhy přijímačů.Tam se snaž načerpat informace o přijímači,který tě zajímá a dle toho se poté rozhoduj. R^

lachtan

lachtan

Ano taky to jsem si udělal. Já jen myslel zda tu nějakého uživatele těchto přístrojů nepotkám. Třeba se ještě nějaký ještě najde. I tak díky.

PC1

Vlastním Optibox 8750 HDCICX asi půl roku a zatím plná spokojenost. Jedná se o klon Octagonu HD SF 918 a můžu doporučit. Umí emu, DVB titulky, nahrávání na ext. disk atd. Dobrá je softwarová podpora - koukni třeba na AB-fórum.

Bloom
Registrace: 8/2008

re:

Jestli bude na úrovni SD Showboxu není co řešit,ani SD Optiboxu není co vytknout.

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

lubbik

Přesně tak. Jen bych rád uvítal ještě jeden USB port.
Jeden pro HDD vzadu, jeden pro flash na frontpanelu.
Necháme se překvapit.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

re : saxon

Ahoj,ano,opravdu tato řekněme no name produkce předčí většinu zavedených značek.Vždy mne fasinuje,když se lidi zeptají:kdo to vyrábí a tam a tam nám řekli,že to jsou křápy...Pak,ale koukají,že si třeba nemusí na dvou kartách v domácnosti 2x předplácet...,že se dá nahrávat na flash pamět,nebo zálohovat setting,místo čísla názav stanice,pro kamarády alternativní příjem atd.atd....
Chtěl jsem ještě testovat HD Optibox 8750,žel,nepřišly mě,takže se zatím prokousávám tím HD Boxem,zatím klasické porodní SW bolesti.Zatím jsem nenašel náplň,která by bez problémů spolupracovala s kartou.Večer vypneš,ráno zapneš a není dekódování....Musíš cvaknout vzadu síťákem...Zajímavé je,že na krátkou dobu toto přístroji nevadí...
No nic,Měj se R^

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik

lubo

Showbox byl ze začátku taky celkem porod, ale dneska je to v pohodě.
Pamatuji si, jak v jeho začátcích v jedné budějovické prodejně plné odborných prodavačů/podavačů házeli na Showbox jen špínu.
Vsadim se, že u něj seděli cca 15 minut a šli od něj.
Před barákem měli plný auto sráčů 6000CR a nějaký Opensaty ze Slovenska...

Ten vysílač Freistadt K43 opravdu hraje v JČ jak swiňa.
Nevěřim tomu, že to má jen 1kW, zkus se pozeptat tvýho kolegy.
Psal jsem to i u nich na serveru.

Zatim pic, zítra jedu na Klícku, tak Vám nafotim nové kopí Judr. Faktora.

On Air!

Saxon

re:

Nevěřím,že by se v tak civilizované zemi nedodržovaly povolené parametry.Viděl jsem jak se pečlivě hlídaly zdvihy na Jauerlingu a jak moc,tak na to u nás pokuta...Tady máme také takové odborníky-zahradníky.Kleť nafoť,Kuby se zeptám.Jinak SK DVB-T=šílenost.Přestávám hudrat na naše DVB-T ;)

lubbik

Opravdu existuje v JČ lokalita cca 15x15km kde hraje poměrně solidně K43, zatím co K37 ani nebrkne.
Chodí to takto minimálně od léta, kdy jsem to zaregistroval poprvé.

Lokalita Temelín, Dříteň, Chlumec, Malešice atd.
Mohu poskytnout screeny i další postřehy.
Na LP-čku na pasiv K43 až 50dBuV. A na K37 neni vidět vůbec nic, i když to zesílim 16dB preampem.

Zdar.

On Air!

Saxon

Jedná se o místo, které je od Freistadtu cca 75km vzdušnou čarou. A to je uznej na 1kW ERP trochu hodně, dost?

On Air!

Saxon

re : saxon

Jistě,že vím,kde je Freistadt,projížděli jsme jím cestou ze Švýcarska.Fakt mě to na překročení povolených parametrů nehraje.
Co tam vlastně vysílají?Nevím to,musím říci,že přestávám mít přehled o tom,co se kde děje.Nemám dodělané stránky,neznám obsah AT sítí,lidi pořád volají a volají...
O vánocích jsem mobil nebral,ale pár hovorů denně tam bylo.
Zjistil jsem,že v HD Boxu jede už i druhá čtečka,tak dám kartu do ní a uvidím,zda ráno bude pracovat stejně,jako večer....uvadne-neuvadne....

lubbik

Luba

K43 je klasický první MUX ORS.

ORF1, ORF2Ni, ORF2Ob, ATV.

Nevidim v tom nějaké překračování povolených parametrů, spíš vidim na chybu v údajích v přehledu.

I podle Mírovo mapek to sem krásně leze. V tomto zminovaném úseku naopak Lichtenberg vůbec nehraje.
No nic, nejen prací živ je člověk.
Jdu se balit na zítra, v 9.00hod vyrážíme.

On Air!

Saxon

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra