![]() |
|
IP stream na vantagecaute, dnes som skúšal funkčnosť ethernetu v mojom vantage 8000S a podarilo sa mi cez KMPlayer po zadaní ip adresy vantage spojazdniť prehrávanie nahrávky z disku pripojeného k Vantage cez KMPlayer na PC v sieti.Vie niekto či sa dá nejakým spôsobom streamovať aj živé vysielanie práve naladenej stanice do pc? Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 656 |
![]() |
|
IP stream na vantageuž jsem o tom take uvažoval,ale asi těžko.Přehraje ti i nahravky vHD ? |
mlasak
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 72 |
![]() |
|
RE: IP stream na vantagev akom formate to ukalda ten vantage o tomto uvazujem uz dlho len neviem ako na to |
cucpo
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
RE: IP stream na vantage@mlasakteraz som skúšal, ano prehrá aj HD...(záleži od kodekov v KMPlayeri) @cucpo transport stream formátu *.trp, to v pohode prehráva môj ubľúbený KMPlayer... Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
![]() |
|
RE: IP stream na vantage@digitalis dik za ochotu, takze vantage uklada format *.trp prehrava to len KMPlayer alebo to dokaze prehrat aj windowsmedia player, pytam sa preto ze by som to chcel prehravat v windowsovom Mediacentrume |
cucpo
![]() |
|
@cucpowindows media player nepoužívam, keď som ho skúšal,tak to bohužiaľ nešlo, ale nemám najnovšiu verziu a najnovšie kodeky..tak možno.?.po update....Najlepšie sa mi osvedčil KMPlayer, pri inštalácii si sám nainštaluje potrebné kodeky a valí:) Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
![]() |
|
RE: IP stream na vantagedik za info |
cucpo
![]() |
|
![]() |