![]() |
|
Cyfrowy Polsat podruhéTak už mám PESEL, přihlásil jsem se na jejich web a co dál? |
miks
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 426 |
![]() |
|
RE: Cyfrowy Polsat podruhéTak jsem tam zjistil, že karta je aktivní do 19.4.2010, ale mě stále nejde. |
miks
![]() |
|
Cyfrowy Polsat podruhéNutné tedy vyzkoušet v jiném přístroji,Už Ti to tam někdo psal,že ?????,nebo nahrát jiný SW do přístroje,který umožní načtení modulu ve slotu,/jde to ve fergusonovi,Vantage ihned.I OCTAGON 918 HD měl zpočátku potíže,vyřešil to až jiný SW.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
notna ke včerejškuJe to jednoduché---- spolupráce s borci sat.příjmů v Polsku,mám takového šikovného polského chlopa,se kterým si měníme karty různých typů kodování a navštěvujeme se ,máme k sobě cca tak 25 km přes hranice.Jeho zajímá naše práce a nás zase jejich,toť celé.Musíš se také s někým takovým seznámit přes internet třeba.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: Cyfrowy Polsat podruhéjj, vyzkouším jiný přijímač, snad to naběhne.Dík |
miks
![]() |
|
@miksdržím palce R^ |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
RE: Cyfrowy Polsat podruhéna satsklep.pl maji prepaid karty Cyfry+ bez udani adresy a občanství tak jak TNK |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
re:Polsat karta je spárována s přístrojem nebo modulem,vizBOXKEY.PL ;) R^ |
over
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
Takžepo návštěvě holex.pl-modul spolupracuje jen s některými HD stroji,do dalších se musí najít sw,ne všechny to umí,nutná registrace,po ní volat na jejich stránky při potížích,a ještě -každý prodejce by to měl udělat na žádost+poradit se stroji!!!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 915 |
![]() |
|
RE: Cyfrowy Polsat podruhéTo, že jsi zjistil, že karta je platná do 19.4.2010 znamená , že Ti volně bez poplatků poběží všechny jejich programy ( mají na to akci, pak musíš zaplatit :scared: ). Jestli jsi to dosud nerozchodil, tak to je s největší pravděpodobností mašinou - zkus jak výše radí jiný změnu softu nebo mašiny R^ .Ale jinak podle data platnosti, to odpovídá o tom, že když Ti někdo prodal, tak už to bylo v Polsku zaregistrováno, takže po vložení do mašiny to musí jet !!!!! R^Dej vědět jak jsi dopadl....... R^ R^ |
satlama
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 96 |
![]() |
|
![]() |