![]() |
|
SkyLink a EPGDnes mi nejde EPG u poloviny stanic (napr. STV1,2,3,Markiza,JOJ ...). |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
RE: SkyLink a EPGViasaty,Discovery,MGM,FilmboxyČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: SkyLink a EPGNic si z toho nerob, ani nam ostatnym... :))) |
om4adi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
RE: SkyLink a EPGjako vás taková prkotina môže nahnevať ;)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
SkyLink a EPGTak jim také dopřejte volno mezi svátkyLNB/SG2100/Amiko Viper 4K51
|
Jirka 3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 362 |
![]() |
|
RE: SkyLink a EPGPráve, že do toho rípu cez sviatky a tvrdili, že nebudú preto je EPG mrtve a je to spojené aj zo spúštaním DVB T na Slovensku a je fakt smutné, že to neide lebo ak chce človek niečo nahrať tak ma smolu to aby zadával ručne čas nahrania |
digitman
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
RE: SkyLink a EPGSkylink na obnovení provozu EPG pracuje. Mějte strpení.Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 279 |
![]() |
|
RE: SkyLink a EPGmne už ide ok R^🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: SkyLink a EPGhm je to zvlastne ale cele sviatky ok 2x illusion m3s2 EPG ok :))) pozrite si casove pasmo mam gmt+1 R^ ;) |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
RE: SkyLink a EPGPreco by nas to nehnevalo? Ved ide o tak zasadnu vec, ze nepochopim ako je vobec mozne ze im to tak casto nefunguje. Pouzivame to na nahravanie, ako program a aj ako popis co momentalne davaju. O sviatkoch to povazujem za obzvlast dolezite, lebo teraz vela ludi sedi pri TV a prepina sem a tam a obcas potrebuje vediet co to vlastne je. Ano - mam TV Duel (tv program) ale mna nebavi furt cumiet do programu, ked mam v ruke DO a staci jeden tuk. |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
RE: SkyLink a EPGPřesně tak.Epg na Skylinku furt blbne.Nejdřiv jsem myslel že je to přijimačem,ale u německych stanic mi nabíhá perfektně. |
svijam
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 48 |
![]() |
|
![]() |